Opencart shop

Opencart webshop support

Support för er Opencart shop

Opencart shop är en ehandels-lösning som erbjuder stor flexibilitet. Opencart går snabbt att komma igång med. Plattformen enkel att lära sig grunderna i men samtidigt så pass avancerad att du kan bli nöjd med dess funktioner.

Opencart är en s.k. Open-source-plattform vilket betyder att Opencart är kostnadsfritt. Det som kostar är arvode för att få Opencart-webshopen att se ut som Ni vill, göra inställningar, installera o.s.v. Opencart support är det ni betalar för.

Vi kan hjälpa er med vilken Opencart support ni än söker, oavsett vilken fas ni är i. Vill ni bygga upp en helt ny Opencart shop eller behöver ni support för er befintliga shop? Vi säljer timpaket i olika storlekar och anpassar oss efter hur stort behov ni har. Kanske ni bara vill ha hjälp med något litet. Eller så behöver ni ett stadigt samarbete för support som flyter på med timmar varje månad. Opencart-support är något vi arbetar med dagligen.

Kontakta oss så löser vi upp er huvudvärk! Vi kan Opencart in i ryggmärgen.

Uppgradera till PHP-version 7.4

Om ni behöver uppgradera er Opencart-shop så att den fungerar med PHP-version 7.4 så hjälper vi er gärna. Läs mer och kontakta oss på vår sida om PHP-uppgradering:
Uppgradera-webshop-till-php-version-7-4
(där kan ni även läsa datum för när PHP-versionerna når ”End of life”)

GDPR & Integritet

Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er Opencart GDPR-integritetspolicy presenteras på ett bra sätt samt att den innehåller allt som är juridiskt nödvändigt.

Opencart support & migrera

1. Opencart-moduler
Då Opencart är så populärt så finns det en hel uppsjö av s.k. moduler. Det är som program-tillägg som gör att man kan lägga till funktioner. Det kan vara allt från SEO-relaterat till betalningsalternativ, frakt m.m. Oftast finns det en färdig modul om man är ute efter någon speciell funktion. Vi vet hur man skiljer virus-drabbade moduler från de seriösa professionella modulerna. Det kan vara svårt finna rätt i den stora djungel som idag existerar. Vår Opencart-support guidar er till de mest optimala valen.

Om ni vill att vi tar fram helt nya moduler till er så har vi ett djupgående samarbete med en erkänt duktig Opencart modul-programmerare. Vi kan ofta ge ett långt bättre pris på moduler än konkurrenter. Vi har kollen så fråga oss gärna!
2. Enkelt att komma igång med Opencart
De flesta större webbhotell har s.k. One-click-installers för just Opencart. Vilket betyder att du kan installera hela plattformen med ett enda klick. Det är såklart bara grundversionen med default-värden. Men du kommer igång snabbt. Vi hjälper er gärna med Er Opencart-support. Det är när plattformen är på plats som det roliga och svåra tar sin början. Att få sidans utseende att bli som Ni vill och att alla funktioner presenteras och fungerar på ett bra sätt.

Vi har lång erfarenhet av både planeringsfasen, så som genomförandefasen. Låt oss ta fram den röda tråden så kan ni luta er tillbaka och enbart behöva ta de viktiga affärsmässiga besluten. Vi tar gärna på oss hela den tekniska biten.
3. Sökmotoroptimera din Opencart shop
Vi håller i Sveriges mest uppskattade SEO-kurser sedan många år. Vår kunskap inom sökmotoroptimering hör till Sveriges toppklass! Behöver ni hjälp att driva trafik till er Opencart shop så har vi flera väl utarbetade modeller för att lyckas. Kontakta oss gärna genom formuläret till höger så berättar vi gärna mer.

Vi håller även i Sveriges första och enda Opencart kurs på distans. Där lär du dig att administrera din installation själv. Om ni är intresserade så läs mer och gör en intresseanmälan via menyn ovan under Distanskurser – Opencart kurs distans.

Ta gärna kontakt med oss genom formuläret på denna sida! Om ni behöver hjälp med att uppgradera version eller migrera till annan plattform så läs mer här.

Kostnadsfri offert på Opencart shop – Svar inom 24h

Fyll i uppgifterna i formuläret så hör vi av oss om detaljer inom kort.


Gällande Klarna Checkout – Opencart 2.x & 3.x

När det gäller Klarna Checkout så finns tyvärr inte en officiell lösning för Opencart för Sverige just nu. Det är många som efterfrågar detta och vi arbetar på att sluta avtal om detta. Vi har kanske en utvecklare som kan lösa det hela. Men vi behöver få ihop tillräckligt många för att det ska vara värt det. Om du är intresserad så kontakta oss så kan vi skriva upp er på listan.

Tidigare fanns en modul som fungerade hos ett svenskt företag som vi använde flera gånger. Men det företaget finns inte längre och modulen har vare sig funktion- eller support-stöd längre i och med det nya API som Klarna använder för ”Klarna Checkout V3”. Vi hjälper er gärna att finna en annan bra betalnings-lösning. Om ni gillar Klarnas smidiga One-page-checkout så finns det andra bra alternativ. Hör gärna av dig så hjälper vi Er.

Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls