En liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!

WooCommerce webbshop

Uppskattar du WordPress enkelhet och möjligheter till att skraddarsys så kanske WooCommerce är rätt val som webbshop åt dig.
WooCommerce kan vara ett bra val om webbshopen är liten med relativt sett få produkter.

WooCommerce webbshop går att skräddarsy och designas i stort sett lika generöst som WordPress. Vilket också gjort plattformen till en av världens största.

Är du i färd med att förverkliga din dröm och starta en webbshop vid sidan om ditt heltids- eller deltidsjobb så skulle vi nog rekommendera WooCommerce.

Om du däremot kommer ha hundratals eller tusentals produkter och avancerade funktionalitet så rekommenderar vi en renodlad webbshop-lösning. WooCommerce är i sitt DNA från början ett blogg-verktyg, som utvecklades till ett hemside-verktyg, och nu slutligen blivit ett webbshop-verktyg. Det gör att hanteringen av produkter i stor kvantitet inte är lika enkel som hos de renodlade webbshoparna. WooCommerce utvecklas hela tiden och får hela tiden bättre funktionalitet.

Vill du hålla ner priset och har en liten shop med få produkter, samt blir nöjd med en enkel lösning så är WooCommerce valet för dig.
WooCommerce webbshop

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering


Vårt kontor finns i Tyresö i Södra Stockholm. Vi tar uppdrag inom hela EU.