Skip to main content

Distanskurser 2023

Distanskurser för 2023

Våra distanskurser – Sommar & Höst 2023

Under sommaren och höstterminen 2023 håller vi som vanligt i ett omfattande utbud av distanskurser inom flera områden inom IT. Vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ och flexibela kurser som möjliggör för deltagare från olika platser att förvärva kunskaper och färdigheter inom IT-branschen.

Vi har noggrant sammansatt ett brett utbud av distanskurser för att möta de olika intressen och behov som finns bland våra deltagare. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet inom IT, finns det något för dig. Våra kurser omfattar områden som WordPres plattform, sökmotoroptimering – SEO, Google Ads, IT-säkerhet, flera olika webbshops-plattformar, och mycket mer.

Fördelen med att delta i våra distanskurser är att du kan studera i din egen takt och anpassa ditt lärande efter dina personliga scheman och åtaganden. Under hela kurstiden har du nära kontakt med vår erfarna kursansvarige som också skrivit allt kursmaterial. Som för övrigt ingår i priset.

Distanskurser för alla smaker

Vi strävar efter att skapa en engagerande och stödjande inlärningsmiljö där du kan bygga upp din kunskap och få praktiska färdigheter inom IT. Där lärandet sker över lång tid och inte bara snabb korvstoppning som många av intensiv-kurserna handlar om. Oavsett om du är intresserad av att byta karriär, uppdatera din kompetens eller bara utveckla dig själv inom IT, är våra distanskurser det perfekta valet för dig. Anmäl dig redan idag och ta del av den spännande resan mot en framgångsrik framtid inom IT-världen!

Samtliga av våra kurser hålls på distans över vårt support-center som är exklusivt för våra kursdeltagare. Klicka nedan på den kurs som du är intresserad av för att läsa mer om. Samt för att göra en intresseanmälan. På flera av kurserna finns även en digital broschyr (PDF:er) att ladda ner som innehåller mer information. Du är också alltid välkommen att kontakta oss via något av våra formulär om du har några frågor.

Just nu håller vi i följande distanskurser:

VI HAR ÄVEN ETT PAKET MED TRE KURSER I EN KURS:

Marknadsföringsspecialist-utbildningTre av våra mest uppskattade kurser förpackade i en större kurs. Den innehåller följande kurser:

  • SEO-kurs – Komplett – Sökmotoroptimering
  • Google Ads – Grund- & Fortsättningskurs – Sökordsannonsering
  • Google Analytics-utbildning – Grundkurs i statistik-verktygen för SEO