Varmt välkommen till en liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Google Analytics-kurs (+Search Console)

Google Analytics-kurs (+Search Console)

Läs vår senaste distanskurs som innehåller både en – Google Analytics-kurs & Google Search Console-kurs på sammanlagt 2 månader.

Vi har slagit ihop Google Search Console & Google Analytics till en kraftfull grundkurs. Här lär du dig grunderna för dessa bådas fantastiska statistik-verktyg. Oavsett om du ska arbeta med hemsida eller webshop så kan denna kurs hjälpa dig på rätt kurs! Arbetar du med SEO och försöker få din hemsida eller webshop att synas högt upp hos Google?

Denna Google Analytics-kurs hjälper dig att få det extra raket-bränslet som behövs för att komma över tröskeln gentemot dina konkurrenter! Genom att lära dig att använda statistiken på rätt sätt så kan du också styra om sökresultaten till din fördel och din placering hos Google.

Google Search Console-kurs

Här är grundkursen som ser till att du får rätt kunskap, rätt verktyg och lär dig rätt tekniker för att få ut så mycket som möjligt i statistiken.

Både Google Search Console och Google Analytics handlar om statistik-hantering. Vi lär ut hur du kan dra nytta av den på ett grundläggande sätt. Google Analytics-kursen lär även ut hur du kopplar din sida så att statistiken börjar synas i både Google Search Console & Analytics.

Vad går vi igenom i Google Analytics-kursen:

  • Kursen börjar såklart med att berätta lite bakgrund och histora bakom verktygen – Just för att ge en helhetsförståelse
  • Vi berättar vad du faktiskt kan använda verktygen till. Vad är det för fördelar som statistiken rent praktiskt kan användas till. I början av kursen berättar vi vad de kan användas till. Senare i kursen fokuserar vi på hur du uppnår detta.
  • Kursen är en grundkurs och tanken är att lära grundläggande tekniker
  • Du kommer lära dig att navigera i både Google Search Console & Google Analytics gränssnitt
  • Hur du aktiverar spårningskoderna till nästan vilken plattform som helst
  • Kursen lär ut hur du kan finna nya sökord som passar din målgrupp
  • Och så mycket mer

Sedan visar vi hur du kan plocka ut de ”guldkornen” ur statistiken som gör att du kan synas högre hos Google på rätt sökord och rätt målgrupp.

Vilken erfarenhet av undervisning har vi?

Vi har bedrivit distanskurser i många år. Just nu har vi åtta olika utbildningar som vi håller i. Alla kurserna är uppbyggda enligt exakt samma vinnande modell. Vi har fått betyget 4,8 av 5,0 av tidigare kursdeltagare hos tredejpart. Det säger en del om vår kompetens och förmåga att leverera kunskap på ett pedagogiskt sätt. Vi håller kurser inom några av de hetaste områdena i världen idag.

All undervisning sker via vårt populära support-center, där allt blir samlat på ett ställe och där vår responstid på frågor blir snabb.

…..

Har du gått någon kurs hos oss tidigare?
Då ger vi hela 1000kr rabatt på denna kurs!
Meddela oss om det när vi ber om era företags- eller person-uppgifter.

Google Analytics kurs VT2019

J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:
Google Search Console kurs online & Google Analytics kurs online

(Samtliga priser exkl. moms)

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering

Vårt kontor finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi tar uppdrag i hela Europa.