Skip to main content

Sökordsannonsering

Top-section

Google Ads-annonser

Genom att använda s.k. sökordsannonsering kan Ni snabbt bli synliga hos Google på höga placeringar! Vill ni bygga ett varumärke? Eller vill ni öka besöksflödena? Låt oss hjälpa Er.

Då är Google Ads verktyget! J.F. HemsidePortalen.se hjälper er gärna. Vi har stor kompetens inom området. Det är också därför som vi kan hjälpa Er med att ansvara för allt från analys av sökord, till annonsinnehåll och riktning. Följaktligen så kan vi ta ett helhetsgrepp och få en långsiktig plan att gå i lås.

Vi ger er alltså så mycket information ni vill ha i den kontinuerliga rapporteringen. Vi har flera olika sorters kunder och en del vill ha månatliga rapporter som visar utvecklingen. En del andra vill slippa informationen i så hög grad som möjligt. Vi skräddarsyr och anpassar oss efter just Era önskemål.
Sökordsannonsering - För att få topplaceringar hos Google
Att få till en bra CTR är en bra väg att gå för framgångsrik Sökordsannonsering

Hur vi arbetar

Genom att börja arbetet med flera analyser så vet vi sedan var vi ska lägga krutet. Det första som vi tar fram är noga balanserade sökfraser och arbetar sedan för att höja den så kallade CTR som står för Click-Through-Rate. Det är en viktig del i pusslet. CTR är andelen besökare som faktiskt klickar sig vidare till din hemsida från annonsen. Om en annons-kampanj har ett högt CTR tyder det på att annonserna och sökorden är träffsäkra. Genom att sträva efter att höja CTR så träffar man sin målgrupp i högre grad. Sedan går vi vidare med nästa fas.

Därefter använder vi oss av ett annat styrmedel. Det handlar om den viktiga QS – Quality Score som står för Kvalitetspoäng på svenska. Kvalitetspoängen är en indikator på att framförallt 3 viktiga parametrar står rätt till. Med ett höga Kvalitetspoäng så ser man till att få högre placeringar till lägre priser. Man träffar dessutom sin målgrupp bättre. Kvalitetspoängen används i AdRank-formeln som utgör stommen till att avgöra vad du i slutändan får betala för varje klick på din annons. Resultatet av detta blir en väl balanserad kampanj som har lägre klickkostnader och samtidigt högre placeringar. Detta för att kvaliteten på informationen har förädlats.

Genom ett högt Kvalitetspoäng så får du högre placeringar billigare och ligger alltså i varje annonsörs intresse att öka.

Vi svarar gärna på frågor

Vidare så ser vi gärna att ni kontaktar oss via formuläret på denna sida, så berättar vi mer om hur vi kan få er Sökordsannonsering att bli framgångsrik. Sammanfattningsvis så är vi självklart Certifierad Google Partner.

Be om en kostnadsfri offert för sökordasnnonsering:

Se därför till att fylla i formuläret nedan. Vi kommer sedan att återkomma till er för att få fler detaljer om projektet. Välkommen!

Få hjälp med PPC - Pay Per Click-annonsering
Genom sökordsannonsering betalar du för varje klick på er annons – PPC – Pay-per-click