SEO – Sökmotoroptimering

SEO - Sökmotoroptimering ger bättre placeringar hos Google

Sökmotoroptimering – Ger högre placeringar hos Google

SEO kommer från engelskan och står för Search Engine Optimizing. På svenska översätts det till Sökmotoroptimering eller bara Sökoptimering. SEO är en oerhört viktig del för att nå ut till sina potentiella kunder. SEO handlar helt enkelt om att få fler besökare till din hemsida genom att synas högt hos sökmotorer som exempel Google. Genom SEO blir din sida attraktiv för sökningar. Men SEO handlar också kanske ännu mer om att strukturera upp din hemsida så att den är attraktiv och tydlig, både för sökrobotarna och för dem som besöker sidan. Genom att utföra SEO grundligt så får du en hemsida eller webshop som kommunicerar tydligare. Både till människor och för sökspindlarna från sökmotorerna.

Innehållet på nätet växer hela tiden med makalös fart Din hemsida är en del i den utvecklingen, eller i alla fall bör vara del i den utvecklingen. Vi kan hjälpa er utföra kraftfull SEO som ger resultat.

Frågan är hur du ska få besökare att finna din sida på Google? Genom SEO skapar du de absolut bästa förutsättningarna som det går för att din hemsida skall rankas högt av sökmotoralgoritmerna.

Be om en kostnadsfri offert:

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att höra om detaljerna. Välkommen!


”SEO är idag ett måste för den lönsamma verksamheten”

Hur kan vi utföra lönsam SEO?

Det finns flera olika sorters mål med sökmotoroptimering. Långsiktig och kortsiktigt. När man ser till att en hemsida klättrar av egen kraft utan att betala för platsen kallas det för organisk sökmotoroptimering.

SEO ska inte blandas ihop med sponsrade länkar – Google Ads som går ut på att man betalar per klick för att få ha textannonser i sökresultaten hos Google. Denna typ av annonsering kalla även för PPC-annonsering, Pay Per Click. Det är en annan typ av internatmarknadsföring.

Den organiska klättringen, via SEO, utförs alltid långsiktigt och handlar om många faktorer som ska göra att hemsidan skall rankas högt och anses som förtroendeingivande – Auktoritär. Oftast ser man klättringen ske inom dagar eller veckor, men den slutgiltiga placeringen uppnås först efter ca 3–6 månader, ibland ännu längre tid. Det effektivaste sättet att optimera är att köra både organiskt och PPC. Man betalar med PPC tills man har hamnat på en placering via organiska som man tycker är bra och kan då ta bort alternativt dra ner något på PPC-optimeringen.

Sökmotoroptimering i Tyresö - SEO-hjälp - Bäst på SEO
Vi utför Sökmotoroptimering som alltid följer Googles riktlinjer

Vad säger Google Inc. om att ta hjälp av SEO experter?

SEO handlar om att presentera båda sin hemsida och dess innehåll på bästa möjliga vis. För både dina besökare och för Googles algoritmer. Det handlar på inget sätt om att fuska sig till något. I klarspråk handlar det om att koden är ren och fin på sidan och att innehållet är attraktivt för såväl besökaren som lättförstådd utav sökmotor-spindlarna. Vi som SEO experter kan utföra den fina balansen och ser till så att sidan är attraktiv på alla vis. Vi följer kodstandards och på så sätt håller vi oss automatiskt inom många av Googles riktlinjer.

Om du är osäker på detta så läs om det själv på Googles egen sida: Läs Googles SEO Fundamentals – Om vikten av SEO

Vi har kollen och vi utför alltid SEO som är försvarbar och långsiktigt kraftfull.

SEO-byrån som följer Googles egna riktlinjer

Vi har aldrig fastnat i något av Googles olika straff-filter! Varken på egna siter eller på kunders. Det säger en del om hur vi arbetar. Därför är också vår SEO något som håller över tid.

Ta hjälp av oss med er sökmotoroptimering så kommer ni få resultat. Vi använder oss av metodik som alltid följer Googles eget uppsatta riktlinjer: ”Google Search Essentials”.

Dessa riktlinjer följs, såväl som sunt förnuft. Vår SEO-byrå utför kraftfull och effektiv sökmotoroptimering. På rätt sätt behövs inga fula knep. Vi tänker långsiktigt och genom att aldrig fastna i olika filter så klättrar vi ständigt placeringar och får tilltro och gott rykte hos Google = högre placering.

J.F. HemsidePortalen.se tror på långsiktig sökmotoroptimering och är övertygad om att fuskbyggen ändå alltid faller platt tillslut. Genvägar kan ofta bli senvägar. Därför tar vi aldrig några genvägar utan gör jobbet grundligt och korrekt från start! Även fast det ibland tar längre tid innan resultatet kommer så tror vi att det är enda vägen att gå.

Genom att alltid ha en god relation till sökmotorerna så byggs en relation som på sikt är fruktbar. Sökmotormarknadsföring och sökmotoroptimering handlar egentligen om att se som vilket nätverkande som helst. Skillnaden är bara att du nu nätverkar med sökmotorer och andra hemsidor, istället för det traditionella nätverkandet mellan människor.

Sökmotoroptimering - Synas högst upp hos Google
Kraftfullt utförd SEO ger bäst placeringar hos Google

Företagsinfo

Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad
Företaget innehar F-skattsedel
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls

Ägare: Joachim Fredriksson
Kontor i Stockholm, Tyresö. Vi arbetar online över hela Sverige.

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
Lets Encrypt är det företag som vi använder för säkra SSL-kryptering på hemsidan