Sökordsannonsering

Top-section

Google Ads-annonser

Vill ni bli synliga snabbt och högt hos Google? Vill ni bygga ett varumärke? Eller vill ni öka besöksflödena?

Då är Google Ads verktyget! J.F. HemsidePortalen.se hjälper er gärna. Vi har stor kompetens inom området. Låt oss ta hand om allt från analys av sökord, till annonsinnehåll och riktning.

Vi ger er så mycket information ni vill ha i den kontinuerliga rapporteringen. Vi har flera olika sorters kunder och en del vill ha månatliga rapporter som visar utvecklingen. En del andra vill slippa informationen i så hög grad som möjligt. Vi skräddarsyr och anpassar oss efter just Era önskemål.
Använda Google-ads för att få topplaceringar hos Google
Att få till en bra CTR är en bra väg att gå för framgångsrik Sökordsannonsering

Vi arbetar noggrant med så kallad CTR som står för Click-Through-Rate. Det är en viktig del i pusslet. CTR är andelen besökare som faktiskt klickar sig vidare till din hemsida från annonsen. Om en annons-kampanj har ett högt CTR tyder det på att annonserna och sökorden är träffsäkra. Genom att sträva efter att höja CTR så träffar man sin målgrupp i högre grad.

Ett annat styrmedel som är viktigt är QS – Quality Score som står för Kvalitetspoäng på svenska. Kvalitetspoängen är en indikator på att framförallt 3 viktiga parametrar står rätt till. Med ett höga Kvalitetspoäng så ser man till att få högre placeringar till lägre priser. Man träffar dessutom sin målgrupp bättre. Kvalitetspoängen används i AdRank-formeln som utgör stommen till att avgöra vad du i slutändan får betala för varje klick på din annons.

Genom ett högt Kvalitetspoäng så får du högre placeringar billigare och ligger alltså i varje annonsörs intresse att öka.

Kontakta oss gärna via formuläret, högst upp i sidopanelen, så berättar vi mer om hur vi kan få er Sökordsannonsering att bli framgångsrik. Självklart är vi Certifierad Google Partner.

Be om en kostnadsfri offert:

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att höra om detaljerna. Välkommen!


Få hjälp med PPC - Pay Per Click-annonsering
Genom sökordsannonsering betalar du för varje klick på er annons – PPC – Pay-per-click


Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls