En liten men personlig webbyrå, som får jobbet gjort - i tid!

Köpa WordPress hemsida


Köpa WordPress-hemsida – För dig som tror att enkla lösningar är de bästa!


 
Köpa WordPress hemsida av oss – Vi är WordPress-specialister in i ryggmärgen!

Hemsidan kan vara precis så avancerad eller enkel som du själv vill. Samtliga sidor som vi gör är anpassade för både mobil-skärmar och plattors skärmar. Administrationen till WordPress-hemsidor är fantastisk! Här kan du välja att hantera hemsidan enkelt och uppdatera och ändra på den själv med bara några knapptryckningar. Eller gå på djupet som programmerare och verkligen koda in det du vill förmedla på nätet. WordPress har allt för alla sorters behov. Därför har vi genom åren utvecklat en djup kärlek och respekt för plattformen. Givetvis kan vi sköta support åt er i vilken omfattning Ni än behöver.

Köpa WordPress hemsida till företaget av en riktigt erfaren WordPress-specialist. J.F. HemsidePortalen.se har nästan 10 års erfarenhet av den fantastiska plattformen. Vi arbetar uteslutet i WordPress sedan många år tillbaka just för att det är en så fantastisk plattform. Fråga oss gärna varför! Idag hjälper vi företag att bygga sina hemsidor i WordPress, vi administrerar massor av företags-hemsidor liksom ett dussintal egna projekt. Utöver det så håller vi i Sveriges första och mest omtyckta WordPresskurs på distans. Är det något vi kan så är det WordPress. Köpa WordPress hemsida och du kan inte bli annat än nöjd!

Varför ska Ni ha en hemsida?

Bland det första en potentiell kund frågar efter är just en hemsida. Se till att ni har ett bra svar på den frågan och mycket är vunnet. Att kunna nämna er hemsidas adress på ert visitkort gör att er kontakt till er kund blir närmare. Genom en snyggt designad layout på hemsidan så ser ni till att besökare återkommer och faktiskt gör avslut som leder till intäkter. Vi vet hur man fångar in kunderna. Köpa WordPress hemsida som kan representera er professionellt. Genom att köpa hemsida i WordPress får ni både enkelhet och kraftfullhet i samma paket.

Vi kan blygsamt kalla oss för en av Sveriges främsta på WordPress. WordPress är en underbar plattform att både administrera och besöka. Låt oss visa er.
 
Köp hemsida i WordPress Köp hemsida av oss, vi har erfarenheten och glöden för att det ska bli bra!

 

Köpa WordPress hemsida med väl avvägd balans mellan funktion och design

Köp hemsida till företag från HemsidePortalen.se gör att ni får tillgång till mängder av designade layouter att bygga hemsidan på. Just nu samarbetar vi med 3 stycken stora och duktiga webbdesign-företag som enbart är inriktade på layout och design. Fördelen med att göra på detta sätt är att de koncentrerar sig helhjärtat på just detta, som de är bäst på. Och HemsidePortalen.se inriktar sig på implementering, integrering och programmeringen. Finjusteringar av koden och skräddarsy detaljer. Innehåll och menyer skapas korrekt. Mer tid kan då läggas på kodstruktur och just programmeringen.

Genom stor erfarenhet utav WordPress så rekommenderas denna plattform när ni ska köpa hemsida. Behöver ni en webbshop så skapar vi den utifrån era behov och krav.
 

Köpa WordPress hemsida av oss och få SEO fördelar inbakade

När du väljer WordPress som plattform så får du automatiskt en redan färdig mall och ram för din hemsida, det ger enorma fördelar SEO-mässigt. Google älskar WordPress är det många som säger. Men egentligen vore det mer korrekt säga att Google älskar det ramverk och de regelverk som utgör en WordPress-installation. Genom att installera en WordPress hemsida så säkerställer du att den uppfyller så mycket som Google använder för att värdera kvaliteten på en hemsida. Således behöver du inte fokusera på att rent kodmässigt och tekniskt uppfylla det som Google kräver för att du skall få fördelar SEO-mässigt. Detta gör WordPress automatiskt åt dig när du installerar det.

Du kan istället fokusera på det som är viktigt – Innehållet och strukturen, användaravänligheten och layouten. Vi ser inte arbetet att göra hemsidor och SEO som separata delar. Hos oss får du en helhet. Genom alla år vi byggt WordPress-hemsidor så har vi lärt oss att SEO och WordPress går hand i hand.

Både SEO och WordPress anser att kvalitet är viktigt. Både SEO och en WordPress-hemsida anser att struktur, layout och användarvänlighet är viktiga. Således har vår slutsats blivit att dessa tjänster går sömlöst i varandra. Därför bakar vi gärna in SEO när vi bygger hemsidan åt er. Så att vi kan finoptimera din hemsida djupt in i sömmarna. Fråga oss gärna om våra SEO-tjänster.
 
WordPress hemsida När vi bygger en hemsida så ser vi alltid till att den har en Responsiv design – Det betyder att den fungerar lika bra på alla skärmar, oavsett storlek. Smartphones, plattor, laptops m.fl.

 
 

Uppdatera och ändra hemsidan genom ett enkelt och visuellt gränssnitt

WordPress är ett s.k. ”Innehållshanteringssystem” eller ”CMS” som det ofta förkortas från engelskans ”Content Management System”. Det betyder att ni genom ett enkelt gränssnitt styr avancerade funktioner. Ni kan uppnå i stort sett allt ni vill på er sida. WordPress är i dag så stort och så populärt så om du har en idé, att du vill ha en viss funktion på din hemsida. Då är sannolikheten stor att någon annan i världen redan haft den idén och således tagit fram en s.k. ”Plugin/Tilägg” som utför funktionen. Och finns den inte redan så går det givetvis att programmera fram funktionen. Friheten är total inom vissa ramar.

När ni ska uppdatera texter och bilder på er sida kan ni använda en vísuell redigerare som ser ut som att arbeta i Microsoft Word. Du behöver inte programmera något utan du redigerar in texten som ett Word-dokument. Sen är det bara spara och vips är det du gjort live på internet! Givetvis finns den manuella möjligheten till att koda som HTML kvar. Det är bara välja den fliken där du redigerar texten. Själva plattformen WordPress är Open-source, vilket betyder att den inte kostar något. Detta gör att produktionskostnaden blir lägre.

J.F. HemsidePortalen.se
WordPress-specialist

Köpa WordPress hemsida

Köpa WordPress-hemsida Vi bryr oss inte om snåriga omvägar. Vi har en väl beprövad modell för att ta oss fram till Ert mål utan distraktioner. Välkommen att få en kostnadsfri offert inom 24h.