Opencart webshop

När ni behöver support för er Opencart webshop

Opencart webshop är en ehandels-lösning som erbjuder stor flexibilitet. Opencart går snabbt att komma igång med. Plattformen enkel att lära sig grunderna i men samtidigt så pass avancerad att du kan bli nöjd med dess funktioner.
Opencart är en s.k. Open-source-plattform vilket betyder att Opencart är kostnadsfritt. Det som kostar är arvode för att få Opencart-webshopen att se ut som Ni vill, göra inställningar, installera t.ex. Klarna Checkout o.s.v.

Vi kan hjälpa er, oavsett vilken fas ni är i. Vill ni bygga upp en helt ny Opencart webshop eller behöver ni support för er befintliga shop? Vi säljer timpaket i olika storlekar och anpassar oss efter hur stort behov ni har. Kanske ni bara vill ha hjälp med något litet. Eller så behöver ni ett stadigt samarbete för support som flyter på med timmar varje månad. Opencart-support är något vi arbetar med dagligen.

Kontakta oss så löser vi upp er huvudvärk! Vi kan Opencart in i ryggmärgen.

Opencart webshop

Tre viktiga argument för att välja just vår support för Opencart:

1. Opencart-moduler

Då Opencart är så populärt så finns det en hel uppsjö av s.k. moduler. Det är som program-tillägg som gör att man kan lägga till funktioner. Det kan vara allt från SEO-relaterat till betalningsalternativ, frakt m.m. Oftast finns det en färdig modul om man är ute efter någon speciell funktion.
Om ni vill att vi tar fram helt nya moduler till er så har vi ett djupgående samarbete med en erkänt duktig Opencart modul-programmerare. Vi kan ofta ge ett långt bättre pris på moduler än konkurrenter. Vi har kollen så fråga oss gärna!

2. Enkelt att komma igång med Opencart

De flesta större webbhotell har s.k. One-click-installers för just Opencart. Vilket betyder att du kan installera hela plattformen med ett enda klick. Det är såklart bara grundversionen med default-värden. Men nog kommer du igång snabbt. Vi hjälper er gärna med hela processen. Vi har lång erfarenhet av både planeringsfasen, så som genomförandefasen. Låt oss ta fram den röda tråden så kan ni luta er tillbaka och enbart behöva ta de viktiga affärsmässiga besluten. Vi tar gärna på oss hela den tekniska biten.

3. Sökmotoroptimera Opencart

Vi håller i Sveriges mest uppskattade SEO-kurser sedan många år. Vår kunskap inom sökmotoroptimering hör till Sveriges toppklass! Behöver ni hjälp att driva trafik till er Opencart webshop så har vi flera väl utarbetade modeller för att lyckas. Kontakta oss gärna genom formuläret till höger så berättar vi gärna mer.

Vi håller även i Sveriges första Opencart kurs på distans. Där lär du dig att administrera din installation själv. Om ni är intresserade så läs mer och gör en intresseanmälan via menyn ovan under Distanskurser – Opencart kurs distans.

Ta gärna kontakt med oss genom formuläret i högra sidopanelen!
Om ni behöver hjälp med att uppgradera version eller migrera till annan plattform så läs mer här.

Opencart webshop 2016

Opencart webshop är en enkel men ändå attraktiv och kraftfull ehandels-lösning