En liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Starta webshop

Starta webshop

Starta webshop?

Vi arbetar professionellt med flera webshop-lösningar som bygger på Open-source. Opencart och Prestashop är våra förstahandsval alla dagar i veckan. Det är kraftfulla lösningar som paketerats på ett sätt så att även den ovane klarar att administrera e-handelslösningen. Vi har kompletta paket där vi kan bygga webshopen samt supporta den i den grad som ni själv vill.

Opencart & Prestashop är beprövade och populära plattformar. Här har du användarvänliga gränssnitt som gör att du får en bra kontroll på din webshop. Båda plattformarna går att bygga ut med s.k. moduler & extensions i många variationer. Hör av er för fler detaljer.

Vi arbetar med professionella layouter och designer som är framtagna av duktiga webbgrafiker. Utifrån dem skräddarsyr vi webbutiken efter just Era krav och önskemål. Vi har regelbunden kommunikation med er under hela processen för att nätbutiken ska hamna så nära era förväntningar som möjligt. Ska ni starta webshop ger vi er de bästa förutsättningarna för att lyckas. Vi har aldrig gått över en dead-line och har inga planer att göra det i framtiden heller!

Att jämföra Opencart och Prestashop är lite som att jämföra äpplen med päron. Vilken är bäst, vilken är godast? Det är en smaksak. Man kan säga att Prestashop är mer avancerat och har fler funktioner. Opencart är enklare att administrera, det är mer intuitivt och har färre val i gränssnittet att lära sig.


Vet ni inte vilken plattform ni ska välja så välj då vilken som i offertförfrågan så kommer vi hjälpa dig att välja den som är bäst för just Er verksamhet genom en dialog mellan oss.

Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er GDPR-integritetspolicy presenteras bra och innehåller allt nödvändigt.

Starta webshop i vilken plattform?

(Välj nedan genom att klicka på webshops-plattformen ni är intresserad av)

Installera Opencart 2016
Prestashop Sverige 2016

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering


Vårt kontor finns i Tyresö i Södra Stockholm. Vi tar uppdrag inom hela EU.