Starta webshop

Starta webshop?

Vi arbetar professionellt med flera webshop-lösningar som bygger på Open-source. Opencart och Prestashop är våra förstahandsval alla dagar i veckan. Det är kraftfulla lösningar som paketerats på ett sätt så att även den ovane klarar att administrera e-handelslösningen. Vi har kompletta paket där vi kan bygga webshopen samt supporta den i den grad som ni själv vill.

Opencart & Prestashop är beprövade och populära plattformar. Här har du användarvänliga gränssnitt som gör att du får en bra kontroll på din webshop. Båda plattformarna går att bygga ut med s.k. moduler & extensions i många variationer. Hör av er för fler detaljer.

Vi arbetar med professionella layouter och designer som är framtagna av duktiga webbgrafiker. Utifrån dem skräddarsyr vi webbutiken efter just Era krav och önskemål. Vi har regelbunden kommunikation med er under hela processen för att nätbutiken ska hamna så nära era förväntningar som möjligt. Ska ni starta webshop ger vi er de bästa förutsättningarna för att lyckas. Vi har aldrig gått över en dead-line och har inga planer att göra det i framtiden heller!

Att jämföra Opencart och Prestashop är lite som att jämföra äpplen med päron. Vilken är bäst, vilken är godast? Det är en smaksak. Man kan säga att Prestashop är mer avancerat och har fler funktioner. Opencart är enklare att administrera, det är mer intuitivt och har färre val i gränssnittet att lära sig.

Välj vilken plattform ni vill starta webshop i:

Installera Opencart 2016

Prestashop Sverige 2016