En liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Webshop – Uppgradera till PHP-version 7.2

Webshop – Uppgradera till PHP-version 7.2

Behöver ni uppgradera er Prestashop- eller Opencart-shop så att den fungerar med senaste PHP-version 7.2? Det har kommit som en chock för många när webbhotellen har gått ut med att de kommer att köra tvingande uppgraderingar av PHP-versionen. PHP-version 5.6 som är en väldigt vanlig PHP-version går nu i graven.

Många webshopar slutade eller kommer att sluta att fungera bara över natten när uppgraderingen sker.
Läs mer om hur webbhotellet Loopia har gått ut med information om detta:
https://blogg.loopia.se/uppgradera-till-php-7-2/

Uppgradera PHP-version 5.6 till PHP-version 7.2Vi hjälper er gärna. Vissa shopar går att göra mindre ändringar på för att allt ska fungera men tyvärr är det för många att ett större arbete krävs. I många fall när det gäller Opencart eller Prestashop så måste vi migrera över er shop till en nyare installation. Detta då många helt enkelt sitter på en för gammal version som inte är kompatibel med PHP-version 7.x.

Exempel på detta är Opencart 1.5 eller Prestashop 1.4. Dessa måste migreras över till en senare version av Opencart och Prestashop. Prestashop rekommenderar vi att köra senaste version 1.7x. När det gäller Opencart är det lite mer som bör tas i beaktande innan ni väljer version. Vi hjälper er gärna. För många är Opencart version 2.3x fortfarande den som är mest stabil och som vi oftast rekommenderar. Men för ett fåtal kan även Opencart version 3.x vara rätt.

Låt oss lotsa er genom djungeln. Vi har migreringsvertygen och kunskapen att göra omställningen så smidig som möjligt. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert genom kontaktformuläret på denna sida.


Uppgradera PHP-version - End Of Life

PHP-versionernas definitiva End-of-life-datum

Läs mer på den officiella sidan för PHP:
http://php.net/supported-versions.php

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering


Vårt kontor finns i Tyresö i Södra Stockholm. Vi tar uppdrag inom hela EU.