WordPress hemsida företag

Wordpress hemsida företag + support
Vi är WordPress-specialister och kan lösa det Ni behöver.

Vi tar fram en professionell WordPress företags-hemsida

Wordpress hemsida företag – Vi tar fram en professionell lösning åt Er. Som WordPress-specialist in i ryggmärgen och med över 11 års erfarenhet av WordPress kan vi lösa det mesta. Oavsett vilka funktioner ni behöver på er företags-hemsida, så kan vi lösa det rent tekniskt.

Vi skapar en avancerad WordPress företags-hemsida åt er, som känns enkel för er att hantera, och som är användarvänlig för besökaren. För oss är det viktigt att se till att avancerad teknik upplevs som enkel. Det enkla är ju oftast det som är mest komplext att få till. Så länge ni kan förmedla Er vision muntligt och skriftligt så kan vi förverkliga den rent tekniskt åt er, så att Era potentiella kunder fastnar för just era produkter/tjänster.

Alla hemsidor som vi skapar är anpassade för samtliga skärmstorlekar – s.k. Responsiv design. Hemsidan ser då bra ut på alla typer av skärmar, oavsett om det är en smartphone-skärm, en platta eller en laptop/större datorskärm. Vi arbetar enligt Googles ”Mobile First Index”, vilket innebär att Googles sökresultat, och placering, avgörs genom mobil-versionen av hemsidan, och inte hur den ser ut på en större skärm. Sedan ett par år tillbaka så baseras en Google-placering alltså alltid på hur mobil-versionen av hemsidan ser ut och är kodad. Vi ser till att hemsidan ser lika bra ut på såväl dator, mobil, platta som laptop.

Kostnadsfri offert på hemsida – Svar inom 24h

Ange dina uppgifter och skicka så hör vi av oss om detaljerna.


WordPress hemsida företag

Att administrera en företagshemsida byggd på WordPress är en fantastisk upplevelse! Du kan själv redigera innehållet på hemsidan med bara några knapptryckningar. Eller gå på djupet som programmerare och verkligen koda in det du vill förmedla på nätet. Kan du inte koda så gör vi det gärna åt er. WordPress passar alla olika målgruppers olika behov och krav. Därför har vi genom åren utvecklat en djup kärlek och respekt för plattformen. Givetvis kan vi sköta support åt er i vilken omfattning Ni än behöver.

Behöver ni köpa WordPress hemsida åt företaget? HemsidePortalen.se har över 10 års professionell erfarenhet av den fantastiska plattformen. Vi arbetar uteslutet i WordPress sedan många år tillbaka. Fråga oss gärna varför! Så berättar vi mer om dess möjligheter och hur dem kan passa era krav.

Idag hjälper vi företag att bygga sina hemsidor i WordPress, vi administrerar massor av företags-hemsidor liksom ett dussintal egna projekt. Utöver det så håller vi i Sveriges första och mest omtyckta WordPress-kurs på distans. Anlita oss när ni ska köpa hemsida WordPress om ni värderar kvalitet, professionalism och personligt engagemang!

Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er hemsidas GDPR – Integritetspolicy presenteras tydligt och innehåller allt nödvändigt.

Köp hemsida - Snygg responsiv design


Alla hemsidor som vi skapar har s.k. ”Responsiv design” – Det betyder att den fungerar lika bra på alla skärmstorlekar

Köpa hemsida – WordPress + Sökoptimering = ❤

WordPress är en plattform som redan i sitt grundutförande har enorma fördelar SEO-mässigt (sökmotoroptimering). Google älskar WordPress är det många som säger. Men egentligen vore det mer korrekt att säga att Google älskar det ramverk och de standards som utgör en WordPress-installation. Genom att installera en WordPress hemsida så kan du koncentrera dig på det viktiga och slipper oroa dig för att ramverk och standards följs.

Du kan istället fokusera på det som är viktigt – Innehållet och strukturen, användarvänligheten och layouten. Att skapa hemsidor och att köra SEO är delar som hör ihop. SEO handlar inte bara om att få en hög placering, utan det handlar ännu mer om att presentera sin hemsida på bästa möjliga sätt, både för människor och för sökrobotar. Hos oss får du en helhet. Genom alla år vi byggt WordPress-hemsidor så har vi lärt oss att SEO och WordPress går hand i hand.

Kvalitet ger en bra hemsida och kvalitet ger en bra sökoptimering. Struktur, layout och användarvänlighet är viktiga beståndsdelar inom både SEO och när man bygger en hemsida på plattformen WordPress. Således har vår slutsats blivit att dessa tjänster går sömlöst i varandra. Därför bakar vi gärna in SEO när vi bygger hemsidan åt er. Så att vi kan finoptimera din hemsida djupt in i sömmarna. Ta gärna hjälp av oss som SEO-expert.

Varför ska Ni satsa på en modern hemsida?

I dagens samhälle så är det första varje potentiell kund ser av ett företag dess hemsida. När denne letar efter just era produkter eller tjänster är det just er hemsida som ger det första intrycket, och förhoppningsvis det sista. Se till att ni har en attraktiv och modern hemsida och mycket är vunnet. Genom en snyggt designad layout på hemsidan så ser ni till att besökare återkommer och faktiskt gör avslut som leder till intäkter. Vi vet hur man fångar in kunderna, och får dem att stanna. Vi är en WordPress webbyrå som kan representera er vision professionellt. När ni ska Köpa WordPress hemsida företag kan vi ge er både enkelhet och kraftfullhet i samma paket.

J.F. HemsidePortalen.se är en av Sveriges webbyråer som arbetat väldigt många år inom plattformen. Redan för 11 år sedan så släppte vi alla andra hemsideplattformar och lösningar till fördel för WordPress.
Vi skapar enkelhet genom vårt stora kunnande
Vi bryr oss inte om snåriga omvägar. Med en väl beprövad modell tar vi oss fram till Ert mål utan distraktioner.
Välkommen att få en kostnadsfri offert inom 24h.

Kostnadsfri offert på hemsida – Svar inom 24h

Ange dina uppgifter och skicka så hör vi av oss om detaljerna.


Uppdatera och ändra hemsidan i ett enkelt och visuellt gränssnitt

WordPress är ett s.k. ”Innehållshanteringssystem” eller ”CMS” som det ofta förkortas från engelskans ”Content Management System”. Det betyder att ni genom ett enkelt gränssnitt kan styra avancerade funktioner.

Plattformen är idag så pass stor och så populär så att om du har en idé, så är sannolikheten stor att någon annan i världen redan haft den idén och således tagit fram en s.k. ”Plugin/Tillägg” som utför just den ”funktionen”. Till exempel om du vill ha en viss funktion på din hemsida

När ni ska uppdatera texter och bilder på er sida kan ni använda en visuell redigerare som ser ut som att arbeta i Microsoft Word. Du behöver således inte programmera något utan du redigerar texten precis som det ser ut i ett Word-dokument. Sen är det bara att klicka på ”Spara” och vips är det du gjort live på internet!

Givetvis finns den manuella möjligheten till att koda kvar. Det är det som är det fina med WordPress, du kan anpassa och välja det som passar Er bäst. Själva plattformen WordPress är Open-source, vilket betyder att den inte kostar något att använda.
J.F. HemsidePortalen.se
WordPress-specialist

Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls