Opencart – Svenska

Opencart Svenska

Opencart – Svensk support

Få svensk hjälp till din Opencart-shop. Fördelarna med att använda Opencart som ehandels-lösning är framförallt att plattformen erbjuder stor enkelhet och det går snabbt att komma igång med. Dessutom är Opencart enkel att lära sig grunderna i. Samtidigt är plattformen så pass avancerad att du kan åstadkomma de professionella lösningar som du behöver för att representera din verksamhet online idag.

Opencart är en s.k. Open-source-plattform vilket betyder att den är kostnadsfri att använda jämfört med plattformar som tar betalt per månad. Fördelen blir att du bara betalar för den support-tid som du behöver hjälp med. På så sätt får ni hjälp med att få Opencart-webshopen att se ut som Ni vill, göra inställningar, installera, löpande support o.s.v. I vilket fall så är det enbart den Opencart-support som vi hjälper er med som ni betalar för i slutändan.

Därmed kan vi hjälpa er med vilken Opencart support som just ni eftersöker. Detta gäller oavsett vilken fas som ni befinner er i. Oavsett om ni behöver hjälp att bygga upp en helt ny Opencart shop eller om ni behöver support för er befintliga shop? Således säljer vi timpaket i olika storlekar och anpassar oss efter hur stort behov som just Ni har. Kanske ni bara vill ha hjälp med något litet. Eller så behöver ni ett stadigt samarbete med support på svenska eller engelska. Följaktligen kan vi komma överens om flexibla upplägg. Vi debiterar bara varje påbörjad halvtimme, vilket ni tjänar på i längden.

Kontakta oss gärna så löser vi upp er huvudvärk oavsett vad den beror på! Vi kan Opencart in i ryggmärgen.

Uppgradera till PHP-version 7.4

Om ni behöver uppgradera er Opencart-shop så att den fungerar med PHP-version 7.4 så hjälper vi er gärna. Läs mer och kontakta oss på vår sida om PHP-uppgradering:
Uppgradera-webshop-till-php-version-7-4
(På ovan länk kan ni även läsa om vilka datum de olika PHP-versionerna når sina ”End of life”-datum)

GDPR & Integritet

Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er Opencart svenska GDPR-integritetspolicy presenteras på ett bra sätt samt att den innehåller allt som är juridiskt nödvändigt.

Temat Journal 3 – Support

Vi gillar såklart Journal 3 som Tema p.g.a. dess överlägsna möjligheter vad gäller både layout och funktion, men även flera moduler. Journal 3 har stöd för flera bra moduler på markanden. Detta då Temat är världen mest köpta till Opencart. Det finns således all anledning till brett samarbete med Temat för många moduler. Sist men inte minst kan sägas att vi rekommenderar detta Tema starkt och skräddarsyr det gärna till högre höjder. Antingen som att bygga upp en ny webshop, sköta löpande support för er befintliga webshop eller lösa någon problematik som ni fastnat i.

Opencart support & migrera

1. Opencart Svenska översättnings-modul m.m.
Då Opencart är så populärt så finns det en hel uppsjö av s.k. moduler. Det är som program-tillägg som gör att man kan lägga till funktioner. Det kan vara allt från att välja översättnings-modul till Opencart svenska eller SEO-relaterat till betalningsalternativ, frakt m.m. Vi vet vilka moduler man ska använda som är både säkra, virusfria och fungerar under professionealla förhållanden. Är ni på jakt efter en viss modul så hjälper vi er gärna. Vi vet hur man skiljer virus-drabbade moduler från de seriösa och professionella modulerna. Det kan vara svårt finna rätt i den stora djungel som idag existerar. Vår Opencart-support guidar er till de mest optimala valen.

Om ni vill att vi tar fram helt nya moduler till er så har vi ett djupgående samarbete med en erkänt duktig Opencart modul-programmerare. Vi kan ofta ge ett långt bättre pris på moduler än konkurrenter. Vi har kollen så fråga oss gärna!
2. Enkelt att komma igång med Opencart
De flesta större webbhotell har s.k. One-click-installers för just Opencart. Vilket betyder att du kan installera hela plattformen med ett enda klick. Det är såklart bara grundversionen med default-värden. Men du kommer igång snabbt. Vi hjälper er gärna med Er Opencart-support på svenska. Det är när plattformen är på plats som det roliga och svåra tar sin början. Att få sidans utseende att bli som Ni vill och att alla funktioner presenteras och fungerar på ett bra sätt.

Vi har lång erfarenhet av både planeringsfasen, så som genomförandefasen. Låt oss ta fram den röda tråden så kan ni luta er tillbaka och enbart behöva ta de viktiga affärsmässiga besluten. Vi tar gärna på oss hela den tekniska biten.
3. Sökmotoroptimera din Opencart shop
Vi håller i Sveriges mest uppskattade SEO-kurser sedan många år. Vår kunskap inom sökmotoroptimering hör till Sveriges toppklass! Behöver ni hjälp att driva trafik till er Opencart shop så har vi flera väl utarbetade modeller för att lyckas. Kontakta oss gärna genom formuläret till höger så berättar vi gärna mer.

Vi håller även i Sveriges första och enda Opencart kurs på distans. Kursen är till 100% Opencart – Svenska. Där lär du dig att administrera din installation själv. Om ni är intresserade så läs mer och gör en intresseanmälan via menyn ovan under Distanskurser – Opencart kurs distans.

Ta gärna kontakt med oss genom formuläret på denna sida! Om ni behöver hjälp med att uppgradera version eller migrera till annan plattform så läs mer här.

Opencart Svenska

Kostnadsfri offert på Opencart shop – Svar inom 24h

Fyll i uppgifterna i formuläret så hör vi av oss om detaljer inom kort.


Klarna Checkout – Opencart svenska v.2.x & v.3.x

När det gäller Klarna Checkout till Opencart för den svenska marknaden så finns tyvärr inte en officiell lösning för Opencart för Sverige just nu. Det är många som efterfrågar detta och vi arbetar just nu med en utvecklare för att ta fram en lösning. Om Ni är intresserad så kontakta oss så kan vi skriva upp er på listan. Så snart Klarna Checkout-modulen är klar så kommer vi att kontakta Er. Den kommer att fungera med Klarna Checkout KCO v.3. Som är den senaste och obligatoriska versionen som Klarna använder. Den har höjd säkerhet och marknadens enklast Checkout hittills som lockar besökaren till köp.

Tidigare fanns en modul som fungerade hos ett svenskt företag som vi använde flera gånger. Men det företaget finns inte längre och modulen har vare sig funktion- eller support-stöd längre i och med det nya API som Klarna använder för ”Klarna Checkout V3”. Vi hjälper er gärna att finna en annan bra betalnings-lösning. Om ni gillar Klarnas smidiga One-page-checkout så finns det andra bra alternativ så länge. Hör gärna av dig så hjälper vi Er.

Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls