Varmt välkommen till en liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Köpa hemsida WordPress

Köpa hemsida WordPress

Vi tar fram en professionell hemsida

Köpa hemsida i WordPress – Vi tar fram en professionell lösning åt Er. Som WordPress-specialist in i ryggmärgen och med över 11 års erfarenhet av WordPress kan vi lösa det mesta åt er, oavsett vilka funktioner i behöver på er hemsida.

Vi skapar en avancerad hemsida åt er som känns enkel för er att hantera. Användarvänlighet är ”A och O” i vår arbetsprocess. Så länge ni kan förmedla Er vision muntligt och skriftligt så kan vi förverkliga den rent tekniskt åt er.

Alla hemsidor som vi skapar är anpassade för samtliga skärmstorlekar. Hemsidan ser bra ut på både mobil-skärmar, plattors skärmar och större datorskärmar som vi skapar. Vi arbetar nära Google nya ”Mobile First Index” vilket innebär att Googles sökresultat baseras på alla hemsidors mobil-sidor idag.


Köpa hemsida WordPress - Hemsida för Er som tror på kvalitet

När vi bygger en hemsida så ser vi alltid till att den har en Responsiv design – Det betyder att den fungerar lika bra på alla skärmar, oavsett storlek. Smartphones, plattor, laptops m.fl.


Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er hemsidas GDPR-integritetspolicy presenteras tydligt och innehåller allt nödvändigt.


Administrationen till WordPress-hemsidor är fantastisk! Här kan du välja att hantera hemsidan enkelt och uppdatera och ändra på den själv med bara några knapptryckningar. Eller gå på djupet som programmerare och verkligen koda in det du vill förmedla på nätet. WordPress har allt för alla sorters behov. Därför har vi genom åren utvecklat en djup kärlek och respekt för plattformen. Givetvis kan vi sköta support åt er i vilken omfattning Ni än behöver.

Behöver ni köpa hemsida WordPress till företaget med över 10 års erfarenhet av den fantastiska plattformen. Vi arbetar uteslutet i WordPress sedan många år tillbaka just för att det är en så fantastisk plattform. Fråga oss gärna varför! Idag hjälper vi företag att bygga sina hemsidor i WordPress, vi administrerar massor av företags-hemsidor liksom ett dussintal egna projekt. Utöver det så håller vi i Sveriges första och mest omtyckta WordPresskurs på distans. Är det något vi kan så är det WordPress. Anlita oss när ni ska köpa hemsida WordPress om ni värderar kvalitet, professionalism och personlig engagemang!

Varför ska Ni ha en hemsida?

Bland det första en potentiell kund frågar efter är just en hemsida. Se till att ni har ett bra svar på den frågan och mycket är vunnet. Att kunna nämna er hemsidas adress på ert visitkort gör att er kontakt till er kund blir närmare. Genom en snyggt designad layout på hemsidan så ser ni till att besökare återkommer och faktiskt gör avslut som leder till intäkter. Vi vet hur man fångar in kunderna. Vi är en WordPress webbyrå som kan representera er vision professionellt. Köpa hemsida WordPress kan vi ge er både enkelhet och kraftfullhet i samma paket.

Vi kan blygsamt kalla oss för en av Sveriges främsta på WordPress. WordPress är en underbar plattform att både administrera och besöka. Låt oss visa er.

Köp hemsida WordPress

Köp hemsida av oss, vi har erfarenheten och glöden för att det ska bli bra!

Vid inköp av WordPress-hemsida

Köp hemsida till företag från HemsidePortalen.se gör att ni får tillgång till mängder av designade layouter att bygga hemsidan på. Just nu samarbetar vi med 3 stycken stora och duktiga webbdesign-företag som enbart är inriktade på layout och design. Fördelen med att göra på detta sätt är att de koncentrerar sig helhjärtat på just detta, som de är bäst på. Och HemsidePortalen.se inriktar sig på implementering, integrering och programmeringen. Finjusteringar av koden och skräddarsy detaljer. Innehåll och menyer skapas korrekt. Mer tid kan då läggas på kodstruktur och just programmeringen.

I är en WordPress webbyrå med över 11 års erfarenhet av WordPress och vill ni ha en hemsida är det denna plattform som kan ge er mest för pengarna.

Köpa hemsida WordPress + Sökoptimering = Sant!

När du väljer WordPress som plattform så får du automatiskt en redan färdig mall och ram för din hemsida, det ger enorma fördelar SEO-mässigt. Google älskar WordPress är det många som säger. Men egentligen vore det mer korrekt säga att Google älskar det ramverk och de regelverk som utgör en WordPress-installation. Genom att installera en WordPress hemsida så säkerställer du att den uppfyller så mycket som Google använder för att värdera kvaliteten på en hemsida. Således behöver du inte fokusera på att rent kodmässigt och tekniskt uppfylla det som Google kräver för att du skall få fördelar SEO-mässigt. Detta gör WordPress automatiskt åt dig när du installerar det.

Du kan istället fokusera på det som är viktigt – Innehållet och strukturen, användaravänligheten och layouten. Vi ser inte arbetet att göra hemsidor och SEO som separata delar. Hos oss får du en helhet. Genom alla år vi byggt WordPress-hemsidor så har vi lärt oss att SEO och WordPress går hand i hand.

Både SEO och WordPress anser att kvalitet är viktigt. Både SEO och en WordPress-hemsida anser att struktur, layout och användarvänlighet är viktiga. Således har vår slutsats blivit att dessa tjänster går sömlöst i varandra. Därför bakar vi gärna in SEO när vi bygger hemsidan åt er. Så att vi kan finoptimera din hemsida djupt in i sömmarna. Ta gärna hjälp av oss som SEO-expert.

Uppdatera och ändra hemsidan genom ett enkelt och visuellt gränssnitt

WordPress är ett s.k. ”Innehållshanteringssystem” eller ”CMS” som det ofta förkortas från engelskans ”Content Management System”. Det betyder att ni genom ett enkelt gränssnitt styr avancerade funktioner. Ni kan uppnå i stort sett allt ni vill på er sida. WordPress är i dag så stort och så populärt så om du har en idé, att du vill ha en viss funktion på din hemsida. Då är sannolikheten stor att någon annan i världen redan haft den idén och således tagit fram en s.k. ”Plugin/Tilägg” som utför funktionen. Och finns den inte redan så går det givetvis att programmera fram funktionen. Friheten är total inom vissa ramar.

När ni ska uppdatera texter och bilder på er sida kan ni använda en vísuell redigerare som ser ut som att arbeta i Microsoft Word. Du behöver inte programmera något utan du redigerar in texten som ett Word-dokument. Sen är det bara spara och vips är det du gjort live på internet! Givetvis finns den manuella möjligheten till att koda som HTML kvar. Det är bara välja den fliken där du redigerar texten. Själva plattformen WordPress är Open-source, vilket betyder att den inte kostar något. Detta gör att produktionskostnaden blir lägre.


J.F. HemsidePortalen.se
WordPress-specialist
Behöver ni köpa en hemsida byggd i WordPress?

Professionell hemsida i WordPress 2018

Vi bryr oss inte om snåriga omvägar. Vi har en väl beprövad modell för att ta oss fram till Ert mål utan distraktioner. Välkommen att få en kostnadsfri offert inom 24h.

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering

Vårt kontor finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi tar uppdrag i hela Europa.