WordPress – Fördjupningskurs

Kursinfo – WordPress Fördjupningskurs

Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 2 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 5 199 kronor

WordPress-kurs - Fördjupningskurs Avancerad

Lär dig WordPress på djupet. En fortsättningskurs.

Ny WordPress-kurs för sommaren & HT2021

Vi börjar nu att ta in kursanmälningar till denna kurs. Då den är ny så kommer du ha fördelen att till viss grad kanske kunna påverka kursinnehållet. Vi tar gärna förslag löpande och är de tillräckligt efterfrågade så har de stor chans att komma med. Passa på att få chansen att påverka och således få en än mer skräddarsydd distanskurs.

Intresseanmälan

Välj om du enbart vill gå denna ”WordPress Fortsättningskurs” eller om du vill gå vårt kurspaket med både ”Nybörjarkursen” och ”Fortsättingskursen” i WordPress och då få en totalrabatt på 1 000kr + totalt 9 månaders lärarledd support-tid.

Denna intresseanmälan är inte bindande! Det går bra att ställa frågor när vi svarat er.Specialerbjudande för tidiga bokningar

Det går bra att göra en göra en kursanmälan via formulären på denna sida. Du kommer då att få förtur till att köra i gång kursen så fort den släpps och kommer således att garanteras en plats i den absolut första gruppen. Inledningsvis så kommer vi att ge följande fördelar för dig som bokar och går kursen redan nu:

  • Du kommer att få dubbel kurstid
  • Du kommer också att ha möjlighet att ha önskemål på vad som ska komma med i kursen. Vi kan inte lova att vi kommer att ta med allt som vi får in. Men det är stor chans att det du vill se kommer med om det är något som många efterfrågar. Då kursen inte är helt färdigskriven ännu så är det också nu som chansen att dina önskemål kommer med som störst.

Lär dig fördjupningskunskaper i WordPress

WordPress Fördjupningskurs innehåller bl.a. följande:

  • Vi kommer att fördjupa oss i ett Page-builder-system. Där kommer vi först att gå igenom vad det är för något, varför man ska använda det och vilka fördelar och nackdelar som det medför. Målet är att du själv, efter avslutad kurs, kommer att kunna använda de flesta Page-Builder-systemen som finns på marknaden med stort självförtroende.
  • Många har efterfrågat mer information om hur man skräddarsyr ett Tema. Så vi kommer att ta ett känt Tema som exempel och gå igenom många delar i det.
  • All support sköts med direktkontakt med vår kursledare via vårt support-center som är exklusivt för våra kursdeltagare.
  • Fler rekommendationer för Plugins/Tillägg
  • Vi fortsätter på IT-säkerhetspunkterna för att säkra miljön och integriteten
  • Hur du ska skriva din integritetspolicy och vad du ska tänka på
  • Kursen ger dig 100 % individuellt och fritt startdatum
  • Och mycket annat bra på detaljnivå såklart!


Om du går både ”WordPress- Nybörjarkurs” och denna ”Fortsättningskurs” så betalar du endast 8 198 kr totalt för båda. (d.v.s. en rabatt på 1 000kr för att gå bägge kurserna) Välj då detta i formuläret.

Intresseanmälan

Boka dig till WordPress-kursens Fordjupningskurs genomn att fylla i formuläret. Vi kommer sedan att återkomma till er inom kort.

Denna intresseanmälan är inte bindande! Det går bra att ställa frågor när vi svarat er.


J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:


(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)


Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls