Skip to main content

WordPress – Fördjupningskurs

Kursinfo – WordPress Fördjupningskurs


Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 2 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 5 199 kronor

WordPress-kurs - Fördjupningskurs Avancerad
Lär dig WordPress på djupet. En fortsättningskurs.

WordPress Fördjupningskurs

Ytterligare en WordPresskurs i arsenalen. Denna gång handlar det om en fördjupningskurs i den fantastiska plattformen WordPress. Här går vi ner mer på djupet i kunskapen än i nybörjarkursen. Vill du lära dig att skapa en mer professionell hemsida så är denna fortsättningskurs rätt för dig. Vi går t.ex. igenom s.k. ”Page Builder” som de flesta moderna Teman använder för att visa information, funktioner, formulär och bilder m.m. Behöver du lära dig grunderna först så rekommenderar vi att du börjar med vår nybörjarkurs.

Intresseanmälan

Välj om du enbart vill gå denna ”WordPress Fortsättningskurs” eller om du vill gå vårt kurspaket med både ”Nybörjarkursen” och ”Fortsättingskursen” i WordPress och då få en totalrabatt på 1 000kr + totalt 9 månaders lärarledd support-tid.

Denna intresseanmälan är inte bindande! Det går bra att ställa frågor när vi svarat er.

Lär dig fördjupningskunskaper i WordPress

WordPress Fördjupningskurs innehåller bl.a. följande:

  • Vi kommer att fördjupa oss i ett Page-builder-system. Där kommer vi först att gå igenom vad det är för något, varför man ska använda det och vilka fördelar och nackdelar som det medför. Målet är att du själv, efter avslutad kurs, kommer att kunna använda de flesta Page-Builder-systemen som finns på marknaden med stort självförtroende.
  • Många har efterfrågat mer information om hur man skräddarsyr ett Tema. Så vi kommer att ta ett känt Tema som exempel och gå igenom många delar i det.
  • All support sköts med direktkontakt med vår kursledare via vårt support-center som är exklusivt för våra kursdeltagare.
  • Fler rekommendationer för Plugins/Tillägg
  • Vi fortsätter på IT-säkerhetspunkterna för att säkra miljön och integriteten
  • Hur du ska skriva din integritetspolicy och vad du ska tänka på
  • Kursen ger dig 100 % individuellt och fritt startdatum
  • Och mycket annat bra på detaljnivå såklart!


Om du går både ”WordPress – Nybörjarkurs” och denna ”Fortsättningskurs” så betalar du endast 8 198 kr totalt för båda. (d.v.s. en rabatt på 1 000kr för att gå bägge kurserna) Välj då detta i formuläret.

Intresseanmälan WordPress Fördjupningskurs

Boka dig till WordPress-kursens Fordjupningskurs genomn att fylla i formuläret. Vi kommer sedan att återkomma till er inom kort.

Denna intresseanmälan är inte bindande! Det går bra att ställa frågor när vi svarat er.

J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:


(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)