Bygga webshop

Vad behöver du tänka på för att bygga webshop

Här kan du läsa om de e-handels-plattformar som vi erbjuder våra kunder. Vi har lång erfarenhet och kan lösa det mesta rent tekniskt. Behöver ni hjälp med att integrera dropshipping så har du kommer helt rätt! Proffessionell webbyrå – Webshop för all typ av e-handel.

Längre ner på sidan kan du läsa om skillnaderna på webshop-plattformarna som vi stödjer samt klicka dig vidare på respektive för att läsa mer om fördelar och nackdelar som de har.

Bygga webshop

Att välja e-handelsplattform

Vet ni inte vilken plattform som ni ska välja så kan vi guida er till det val som är bäst för just Er verksamhet. Beroende på vilka krav ni har på bland annat funktionalitet, design och användarvänlighet.

Klicka på att läsa mer för den plattform som ni finner intressant. Är ni osäker så räcker det med att ni väljer ”Bygga nytt” i formuläret längre ner på denna sida. Samt välja att du behöver vägledning (andra fältet i kontaktformuläret) så kan vi guida er.
Prestashop support

Prestashop

Med Prestashop finns egentligen inga begränsningar vad gäller funktioner att implementera. Här kan du uppnå oerhört avancerade lösningar. Designen går att få till på ett professionellt vis. Inlärningskurvan är lite högre för Prestashop då den också är mer avancerad och når lite längre än många andra e-handels-plattformar.

Prestashop har en lättkonfigurerad och officiell Klarna Checkout-lösning som fungerar bra, vilket gör plattformen till extra attraktiv för många.
WooCommerce support

WooCommerce

WooCommerce är en utveckling av den populära hemside-plattformen WordPress och är enkel att ta till sig. Otroligt intuitivt. Det finns stöd för alla tänkbara betalnings- och fraktlösningar. Vi rekommenderar WooCommerce till mindre webshopar som inte har för många produkter.

Det går att skräddarsy WooCommerce i stort sett lika långt som man kan skräddarsy en WordPress-hemsida. Med andra ord går det att få fantastisk design, layout och användarvänlighet. Om du är van vid WordPress är det här det mest naturliga valet.
Opencart support

Opencart

Opencart har ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt. Dess design går att få till både vacker & professionell med en modern touch. Enkelheten är slående och inlärningströskeln till Opencart är nog den lägsta av samtliga fyra e-handelslösningar vi presenterar.

Opencart har vad jag anser möjlighet att få till den absolut snyggaste designen. Enda nackdelen egentligen är att de i dagsläget inte har någon svensk officiell Klarna-lösning. Samt att enkelheten är just för enkel för en del.

Kostnadsfri offert för att bygga webshop

Ange dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på skicka så hör vi av oss om detaljerna inom kort.


Vi kan hjälpa till med det mesta

Att jämföra e-handels-plattform är lite som att jämföra äpplen med päron. Vilken är bäst, vilken är snyggast o.s.v.? Att bygga webshop är som med allt annat, det är en smaksak och beror på Er kravlista. I tabellen ovan kan du läsa lite mer webbshopparnas fördelar. Prestashop är just nu en väldigt populär plattform. Vi hjälper Er gärna att göra ett väl avvägt val av webshop-plattform som passar just era mål, krav och produktlinje.

Uppgradera PHP-version

Många e-handlare är nu i en situation där det sker ett stort skifte när det gäller PHP-version. PHP-version 7.2 har gått i graven och PHP-version 7.3 når sin End-of-life-cykel i december i år.

Detta gör att ni som har lägre versioner av Opencart och Prestashop kommer att behöva uppgradera respektive till en senare version för att webshopen ska fungera med senare PHP-version.

Vi har effektiva verktyg för att lösa detta. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att omforma. Ta detta som ett tillfälle att förnya er. Läs mer här: Uppgradera webshop till PHP-version 7x

Byta webshop plattform

Om ni bara är ute efter att byta e-handelsplattform från en plattform till en annan kan du läsa mer om det här:
Byta webshop plattform

Dropshipping hjälp

Att gå över till dropshipping har många fördelar. Du behöver inte ha något eget lager. Allt kan istället skickas direkt till kunden från tillverkaren eller grossisten. Det är både kostnadseffektivt och ofta får kunden varan snabbare. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång med dropshipping på din webshop:
Komma igång med dropshipping

Självklart kan vi även hjälpa er med att ordna så att Er GDPR-integritetspolicy presenteras bra och innehåller allt nödvändigt.

Kostnadsfri offert för att bygga webshop

Ange dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på skicka så hör vi av oss om detaljerna inom kort.


Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls