Skip to main content

WooCommerce webshop

WooCommerce webshop support

En WooCommerce-byrå

Uppskattar du WordPress enkelhet och möjligheter till att skräddarsy din hemsida/webshop så är WooCommerce webshop rätt val som webshop åt dig. WooCommerce kan vara ett bra val om webshopen inte är för stor. Senaste åren har WooCommerce även spetsat till sin plattform och idag är den väldigt konkurrenskraftig med få nackdelar.

WooCommerce webshop går att skräddarsy och designas i stort sett lika generöst som WordPress. Vilket också gjort plattformen till en av världens största. Det finns stöd för i stort sett alla betalnings- och fraktlösningar som du kan tänkas ha som krav.

Är du i färd med att förverkliga din dröm och starta en webshop vid sidan om ditt heltids- eller deltidsjobb? Då skulle vi rekommendera WooCommerce. Det går att bygga upp fantastisk design och plattformen får ständigt nya uppdateringar som gör den både enklare att hantera och säkrare.

Kontakta oss gärna så hjälper vi er att väga fördelar och nackdelar i Ert val av webshop-plattform. Vi är en WooCommerce-byrå.

WooCommerce – Klarna Checkout

Vi har stor erfarenhet av att installera Klarna Checkout på WooCommerce plattform. Det finns bra stöd och en utvecklad Plugin som fungerar felfritt! Det är en snabb och smärtfri installationsprocess som helt enkelt går blixtsnabbt att integrera på din WooCommerce-webshop.
WooCommerce webshop - Installera Klarna Checkout
Vi installerar gärna Klarna Checkout åt Er

Kostnadsfri offert på webshop – Svar inom 24h

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att höra av oss inom kort.

WooCommerce webshop – Att tänka på

Om du har en mycket stor webshop med tusentals produkter och avancerade funktionalitet så rekommenderar vi en renodlad webshop-lösning. Såsom Prestashop och Opencart.

WooCommerce är i sitt DNA från början ett blogg-verktyg, som utvecklades till ett hemside-verktyg, och nu slutligen blivit ett webshop-verktyg. Det gör att hanteringen av produkter i stor kvantitet inte är lika enkel som hos de renodlade webshoparna. Med det sagt så är hanteringen på inga sätt dålig.
WooCommerce utvecklas hela tiden och får hela tiden bättre funktionalitet. För några år sedan så ogillade vi faktiskt enkelheten, men idag så står WooCommerce på egna stadiga ben. Det är en webshop med en stabilitet och valmöjlighet som få andra plattformar har.

Vill du hålla ner priset utan att dra ner på kvaliteten, så är WooCommerce ett bra val. Det är en onekligen populär webshop-lösning. Idag finns över ca 4 miljoner aktiva WooCommerce-installationer världen över. Det säger en del om dess popularitet och genomslagskraft. Det är lätt att bli nöjd när man arbetar mer WordPress och WooCommerce.