Varmt välkommen till en liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Om webbyrån

Om webbyrån

Verksamhet, vision & bakgrund

Webbyrå & sökmotorbyrå

J.F. HemsidePortalen.se är en SEO- och webbyrå som fokuserar på kvalitet. Där noggrannhet och en professionell framtoning är viktigt. Målet är att alltid skapa nära och långvariga kundrelationer som gynnar bägge parter. Ledorden är kvalitet, service och snabb leverans.

Certifierad Google Partner

Vi är en stolt officiellt Certifierad Google Partner sedan april 2014. Vilket innebär att vi bevisligen är specialister inom sökordsannonsering på Google AdWords. Certifieringen har höjda krav på sina Partners sedan 2014. Vilket innebär att endast de aktiva och vassaste uppfyller de kriterier Google Partner ställer idag. Certifierad Google Partner

Om ägaren

Företaget drivs av Joachim Fredriksson som har läst för en Kandidatexamen i Data- och systemvetenskap på DSV, Institutionen för data- och systemvetenskap, IT-universitetet i Kista, Stockholm. Specialistkunskaper inom IT-säkerhet och krypteringar

Kandidatuppsatsen är färdigskriven inom IT-säkerhet och dess problematik runt Botnets. C-uppsatsen betygsattes med ”A” vilket är en stor stolthet och erkännande. Både att ämnesvalets problematik kunde identifieras så pass tidigt och att jag även lyckas hålla en så pass hög vetenskaplig nivå på min första större uppsats.

Ägaren innehar även djupgående erfarenhet privat av datorer och internet sedan tidigt 90-tal.

Verksamheten lanserades på nätet 15 maj 2010. Webbyrån har kontor i den vackra skärgårdskommunen Tyresö i Stockholm. Vilket skapar det lugn och den drivkraft som krävs för att vi ska ligga i den framkant som vi gör.

Certifierad Google Partner

Om företagets längre vision

J.F. HemsidePortalen.se strävar efter att vara ledande inom sin nisch. Vi är idag både först och ensamma med flera av våra tjänster. Företaget flyter med i IT-strömmens enorma kraft, men skall särskilja sig genom god fingertoppskänsla, god smak och innovativa tjänster som ofta ligger före i tiden.

Det här inte bara tomma ord. Som exempel var vi pionjärer i Sverige med vår SEO-kurs på distans. Det är några år sen, men bevisar att vi har ett tänk som inte följer strömmen. Vi var först i Sverige med distanskurser inom SEO då och idag är den väl etablerad och har Sveriges högsta betyg av tidigare kursdeltagare på 4,8 av 5,0.

Men vi fastnar inte i det förgångna utan vi tittar ständigt framåt. Under 2018-2019 lanserade vi två stycken webshops-kurser inom Prestashop och Opencart vilket vi också är först med i Sverige. Vi slog även ihop 3 stycken av våra absolut mest populära kurser till en stark kurs – vår Marknadsförings-specialist-utbildning. Vi har flera andra spännande projekt på gång som kommer säkerställa vår position som innovativa även i framtiden. Så håll utkik, det kommer mera!

Vi arbetar alltid snabbt och personligt men tummar inte på den viktiga kvaliteten. Vår övertygelse är att vår kundbas ständigt kommer att öka om vi levererar hög kvalitet = nöjda kunder.

Målet är att företaget växer kontinuerligt genom den naturliga process som sker när kunder är nöjda och stannar kvar. Med ett stort nätverk av kontakter inom branschen skall J.F. HemsidePortalen.se täcka upp ett stort och brett tjänsteutbud och även kunna hantera bred IT-support även efter att arbetet levererats.

Vi tänker alltid långsiktigt!

Etik, lag & moral på J.F. HemsidePortalen.se

J.F. HemsidePortalen.se värderar integritet, såväl personlig som företagsmässig, och tar starkt avstånd från och samarbetar inte under några som helst omständigheter med personer eller hemsidor som på något sätt strider mot lag, moral & etik.

Detta för att i det långa loppet behålla förtroende, värdighet och företaget andas mänskliga värderingar. Allt är nedskrivet och del i företagets längre vision.

Som Google Partner så arbetar vi dagligen med Google Ads-kampanjer som vi kopplar till kvalitativa landningssidor som är etiskt sökoptimerade. Allt hos oss följer en röd tråd.

Integritets-policy för person- & företags-uppgifter

Läs mer om vår integritets-policy för hur vi lagrar våra kunders och kursdeltagares person- & företags-uppgifter enligt GDPR, den nya dataskyddslagen som gäller från 25 maj 2018. : GDPR Integritets-policy

WordPress-webbyrå

Vår logotype associerar till ett hus som ofta förknippas med en hemsida som ursprungligen var vår kärnprodukt

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering

Vårt kontor finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi tar uppdrag i hela Europa.