En liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
  • Hem
  • Prestashop-kurs

Prestashop-kurs

Sveriges första Prestashop-kurs på distans

Nu lanserar vi en efterlängtad Prestashop-kurs på distans som många efterfrågat. Prestashop webbshops-plattform är populär bland e-handlare i Sverige.

Tyvärr är det ofta svårt för många små och mellanstora företagare att kunna hantera och administrera plattformen själv.

Kunskapen räcker inte riktigt till och det har än så länge inte funnits någon direkt möjlighet på svenska att lära sig plattformen. Fram tills nu! Det är här kursens målgrupp är tänkt att ligga. Ni som vill lära er att administrera er Prestashop-webbshop själva!

Denna Prestashop-kurs är vår största distanskurs som vi håller. Den pågår hela 3 månader. Det är för att det är mycket kunskap som ska läras ut. Kursen består av ”många byggstenar”, men byggstenarna byggs på i ett lugnt och behagligt tempo utan negativ stress. Du har gott om tid att både smälta och reflektera, vilket är en förutsättning för långsiktigt lärande.

Priset motsvarar mindre än 1900kr/månad av support direkt av en Prestashop-specialist. Den summan av pengar räcker inte till många konsult-timmar hos en Prestashop-specialist som utför arbetet åt er. Vilket också är begränsat arbete som sker en gång. Kursen lär ut kunskap som är beständig.

Denna Prestashop-kurs lär ut kunskap som du kan återanvända projekt efter projekt i många år framåt. Kursmaterialet kan du använda om och om igen genom att slå i det som ett uppslagsverk för Prestashop-kunskap. Så passa på att lär er hur Prestashop fungerar i en kurs som faktiskt levererar!

Prestashop-kurs på distans - 2018

Hur går Prestashop-kursen till?

All undervisning sker via vårt populära support-center. Där samlas frågor och svar tillsammans med kursmaterial. Vilket underlättar när både du som kursdeltagare och mig som kursledare vill gå tillbaka i svaren.

Kursen kommer gå igenom allt som är viktigt att kunna i gränssnittet och efter avslutad kurs kommer du ha alla verktyg du behöver för att kunna alla viktiga delar i gränssnittet. Du kommer kunna göra allt från en ny manuell installation till att lägga in produkter, redigera och ta bort produkter och kategorier. Det som behöver kunnas om moduler och mycket mer. Du kommer få den koll som många nu saknar.

Kursen kommer även att ge den så viktiga kunskapen om helhetsförståelsen av installationen. Hur filerna hör ihop med databasen och hur kopplingen ser ut m.m.


Om författaren till kursmaterialet

Vi håller idag i fem av Sveriges mest uppskattade distanskurser inom sina områden. Vi har varit först i Sverige med flera av våra andra kurser (se i menyn under kurser för att läsa mer) så vi är vana att bana väg.

Genom att vi släppte vår första distanskurs för över 6 år sedan nu så har vi gedigen kunskap. Självklart är det mycket tack vare den lyhördhet vi försöker att ha till tidigare och pågående kursdeltagare. Vi förfinar hela tiden vår modell. Samtliga kurser är uppbygga enligt exakt samma framgångsrika formel. Så ni kan känna er trygga med:

  • God pedagogik – Det ska vara både roligt och effektivt att lära sig
  • Vi tror inte på korvstoppnings-inlärning utan vi ger praktisk kunskap som man kommer ihåg
  • Allt kursmaterial som behövs ingår i priset och är skrivet för hand av vår erfarna kursledare och ägare
  • Inga förkunskaper krävs
  • Med individuellt startdatum så kan Ni köra igång kursen när det passar Er

Första kursstarten sker i början av februari så passa på att boka en plats så snart du bara kan!
Varmt välkommen som Prestashop-kursdeltagare 2018!

Prestashopkurs på distans

Vi lär dig att skapa en användarvänlig Prestashop-webbshop som Era kunder kommer finna lättnavigerad och professionell


J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:
Prestashop kurs online

(Samtliga priser exkl. moms)

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering


Vårt kontor finns i Tyresö i Södra Stockholm. Vi tar uppdrag inom hela EU.