Skip to main content

Prestashop-kurs

Kursinfo – Prestashop-kurs

Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 3 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 4 799 kronor

Prestashop-kurs på distans - Onlinekurs

Sveriges enda Prestashop-kurs på distans

Gå vår efterfrågade Prestashop-kurs på distans. Prestashop webbshops-plattform är populär bland e-handlare i Sverige. Och självklart vill du lära dig att kunna administrera och ta hand om din webbshop själv. Denna kurs ser till att du lär dig allt du behöver för att förstå varje del i gränssnittet.

Tyvärr är det ofta svårt för många små och mellanstora företagare att kunna hantera och administrera plattformen själv. Kunskapen räcker inte riktigt till och det har än så länge inte funnits någon direkt möjlighet på svenska e-handlare att lära sig plattformen via en kurs. Fram tills nu! Om du känner igen dig i ovan beskrivning så hör du till kursen målgrupp, som vill lära sig att administrera Prestashop-webbshopen själva!

Denna Prestashop-kurs är en av vår största distanskurs som vi håller. Den pågår hela 3 månader. Det är för att det är mycket kunskap som ska läras ut. Kursen består av ”många byggstenar”, men byggstenarna byggs på i ett lugnt och behagligt tempo utan negativ stress. Du har gott om tid att testa, smälta och reflektera, vilket är en förutsättning för långsiktigt lärande.
Prestashop kurs online

Hur går Prestashop-kursen till?

All undervisning sker via vårt populära support-center. Där samlas frågor och svar tillsammans med kursmaterial. Vilket underlättar när både du som kursdeltagare och mig som kursledare vill gå tillbaka i svaren.

Kursen kommer gå igenom allt som är viktigt att kunna i gränssnittet och efter avslutad kurs kommer du ha alla verktyg du behöver för att kunna alla viktiga delar i gränssnittet. Du kommer kunna göra allt från en ny manuell installation till att lägga in produkter, redigera och ta bort produkter och kategorier. Vi går igenom hur man installerar Teman, moduler (tillägg och nya funktioner) och mycket mer. Detta ger en mer djuplodad förståelse för plattformen och hur alla delar hör ihop. Med en helhetsförståelse kommer du också veta hur du ska lösa det du vill lösa.

Kursen kommer även att ge den så viktiga kunskapen om helhetsförståelsen av installationen. Hur filerna hör ihop med databasen och hur kopplingen ser ut.

Om författaren till kursmaterialet

J.F. HemsidePortalen.se håller idag i några av Sveriges mest uppskattade distanskurser inom sina områden. Vi har varit först i Sverige med flera av våra kurser (se dem i menyn under ”Distanskurser”), så vi är vana att bryta ny mark och vara innovativa.

Genom att vara lyhörda på den feedback vi får från tidigare kursdeltagare så implementerar vi hela tiden ny kunskap och gör kursmaterialet mer pedagogiskt och lättförståeligt. Vi förfinar hela tiden vår undervisnings-modell och försöker hela tiden se till att kunskapen är a ‘jour med de uppdateringar som sker. Samtliga kurser är uppbygga enligt exakt samma framgångsrika formel.

Kursen har följande fördelar:

  • God pedagogik – Det ska vara både roligt och effektivt att lära sig
  • 3 månaders support-tid gör att kursens kunskap blir beständig. Vi tror inte på korvstoppnings-inlärning över 2–3 dagar. I vår kurs har du ingen negativ stress. Här finns utrymme för både lärande och reflektion.
  • Allt kursmaterial som skickats ut ingår i priset och är skrivet för hand av vår erfarna kursledare och ägare
  • Inga förkunskaper krävs
  • Med individuellt startdatum så kan Ni köra igång kursen när det passar Er
  • Kurstiden är flexibel. Du har hela 12 veckor på dig, men självklart kan du läsa den snabbare om det passar dig bättre.
  • Efter avslutad kurs så får du ett signerat Prestashop-certifikat som intygar att du genomgått kursen


Denna Prestashop-kurs lär ut kunskap som du kan återanvända i projekt efter projekt i många år framåt. Kursmaterialet kan du använda om och om igen genom att slå i det som ett uppslagsverk för Prestashop-kunskap. Så passa på att lär er hur Prestashop fungerar i en kurs som faktiskt levererar!

Intresseanmälan till Prestashop-kursen

Intresseanmälan görs genom kontaktformuläret på denna sida. Varmt välkommen som Prestashop-kursdeltagare!

Prestashop-utbildning på distans
J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:


(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)