SEO kurs distans

Top-section

Kursinfo – SEO-kurs

Hösttermins-erbjudande:
Just nu nedsatt med 500kr!


Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 2 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 4 299 kronor

SEO-certifikat - Distansutbildning

Innehåller både On- & Off-page-optimering

Vår SEO kurs distans är till för dig som vill gå en komplett SEO-kurs. Vill du gå en kurs som lär dig helheten så är den här distanskursen rätt för dig. Vi börjar på en låg nivå och bygger sen stegvis på med kunskap. Kursen är inte svår men kräver att du gör övningarna och läser regelbundet. Vi har hållit dessa kurser inom SEO längst i Sverige. Det gör också att vår erfarenhet är störst och vi har finslipat innehållet längst. Vårt kursmaterial uppdateras regelbundet för att hela tiden hänga med i utvecklingen inom detta fantastiska område.

SEO-kursen är på hela 2 månader och vi lär ut både On- och Off-page-optimeringens delar. Självklart sätter du tempot själv. Vill du läsa den fortare så går det bra med.

En komplett SEO-utbildning online

Intresseanmälan
Gör en intresseanmälan till vår SEO-kurs. Vi hör av oss inom kort med vilka uppgifter vi mer behöver. Anmälan är inte bindande. Använd formuläret om du vill göra en kursanmälan för att komma igång eller om du bara vill ställa frågor till kursledaren om kursen samt få mer kursinfo.
Alla typer av frågor är varmt välkomna. Kontakta oss gärna!

Utbildnings-plattformen på distans

Vår utbildningsplattform är ett populärt support-center som våra kursdeltagare exklusivt har tillgång till under sin support-period. Där får våra kursdeltagare total överblick på både svar och frågor. I support-centret skickas även allt kursmaterial ut. Vi har som mål att svara på frågor inom 24-48h.

Med ständigt ökade krav på att företagen syns på Google så ligger kursen i tiden. Det har aldrig någonsin varit viktigare än nu att företaget har en hög placering på rätt sökord. Vi ser till att du lär dig rätt kunskap och att du har rätt verktyg i kampen om placeringarna hos sökmotorerna.

Pedagogisk modell

All undervisning sker via vårt omtyckta support-center. Där samlas alla frågor, svar och kursmaterial på ett och samma ställe för dig som kursdeltagare att få överblick i. Samt kunna gå tillbaka till senare. Då vi tror på praktiskt lärande så lär kursen ut genom just praktiska övningar och fördjupningar som kursmaterialet går igenom. Teorin går hand i hand med praktiken. Inga krystade provtillfällen, utan allt utförs i sin naturliga miljö – Vilket vi anser är det bästa sättet att lära sig. Under hela kurstiden har ni tillgång till kursledaren via support-centret och vårt mål är att svara inom 24h på alla frågor.

Vi lär ut enligt en väl beprövad modell sedan många år tillbaka och vi kan stoltsera med ett betyg på 4,7 av 5,0 av tidigare SEO-kursdeltagare. Samtliga kurser vi håller är på distans vilket ger dig en frihet som ingen annan kurs på plats kan ge.

Fördelar med vår SEO-kurs på distans:

 • Ingen förkunskap krävs.
 • Ni läsa var ni vill geografiskt och vilka tider Ni vill
 • Givetvis är SEO-kursen avdragsgill.
 • Kursmaterial som skickas ut ingår i kursavgiften!
 • Efter avslutad kurs erhålles ett SEO-certifikat i form av ett undertecknat diplom
 • All undervisning sker i vårt populära support-center
 • Du bestämmer själv vilken hastighet du vill köra kursen, snabbare eller full tid. Du avgör.
 • Du kan få hela kursen betald av Unionen och TRR om du är medlem där.


Pris på vår SEO-kurs på distans:

Allt ni behöver kunna inom både On- & Off-page optimeringen. Läs mer om vad som ingår längre ner på sidan. Eller ladda hem vår digitala broschyr som också finns längre ner.
Pris: 4 299 kronor

Vad SEO-kursen går igenom

SEO-kurs Komplett innehåller såväl On- som Off-page-optimeringen.

 • On-page-optimeringen
  Handlar om hur sidans kod och internt innehåll är optimerat. Målet är givetvis att få hemsidan så optimerad som möjligt, utan att optimera för mycket eller på ett överdrivet sätt. I denna SEO-kurs lär du dig att följa en röd tråd med sökorden som väljs och du lär dig finna en kraftfull balans som ger effekt i sökresultaten. Kursen bygger på med kunskapsblock, där vi börjar på en mycket låg nivå och bygger sedan på sakta men säkert. Du lär dig en metod och får verktygen du behöver för att praktisera denna metod. Det här är nyckeln till framgångsrik SEO. När du väl kan metoden kan du också utföra den på vilken sida eller vilket sökord som helst.

 • Off-page-optimering
  Går ut på att se över hur hemsidan är optimerad externt, alltså ute på nätet. Länkbygge, nätverkande och att ni syns på rätt ställen är några exempel som tas upp. SEO-kursen lär ut hur du ska tänka, vilka åtgärder som ger effekt och vad du skall undvika för att inte hamna i till exempel Googles spamfilter. Vi arbetar bara med etisk SEO. SEO som du kan stå för i längden och som också är kraftfullare i längden än alla löjliga genvägar många tar. Gedigen hantverkarmässig SEO helt enkelt som du kan vara stolt över.

Digital broschyr om denna SEO kurs distans – Upplägg och tidsåtgång

Ladda gärna ner vår digitala broschyr, där kan du läsa mer om kursupplägg samt tidsåtgång.

Vill du lära dig SEO? Gör då en anmälan via något av formulären på denna sida.

Kvalitet före allt annat!

Vi har aldrig fastnat i något av Googles straff-filter på någon av våra hemsidor. Inte heller på någon kund site. Detta säger en del om den kunskap vi förmedlar, att navigera rätt, balansera SEO som en röd tråd genom hela skapelse-kedjan utan att någon gång kliva över på fel sida om riktlinjerna.

Därför lär ni er en mycket kraftfull SEO som aldrig kommer straffa er. God och tight utförd SEO skapar fördelar, inte nackdelar. Här får du all kunskap och alla verktyg du behöver för att få framgångsrika placeringar på givna sökord! Att lära sig SEO är inte svårt, men det krävs rätt verktyg och kunskap. Välkommen till vår SEO kurs distans.

Vem har skrivit kursmaterialet?

Ägaren, Joachim Fredriksson som har ca 11 års erfarenhet av sökmotoroptimering – SEO, både privat, egna företagsprojekt och företagskunder har skrivit allt kursmaterial som ingår. Denna kurs har nu funnits i många år, vilket har gett en ännu djupare kunskap i och med den variation av frågeställningar som alla kursdeltagare ställer och ställt genom åren.

Med en akademisk bakgrund från Institutionen för data- och systemvetenskap – IT-universitetet i Sthlm så har kurser såsom Webmining, Big-data-hantering, Internetsökning och andra kurser som relaterar till ämnet skapat en mer djupgående kunskap än många andra inom området besitter. All denna specialist-kunskap har kokats ner i denna fantastiska SEO-kurs.

Än så länge har vi kunnat svara på allt. Allteftersom kursen har pågått så har de flesta frågorna redan fått svar som utvecklats med åren. Det gör att du kan känna dig trygg med att vilken fråga du än har, så finns det svar i denna SEO-kurs distans.

SEO-kurs – Anmälan till distanskursen

Anmäl Er till Sveriges bästa SEO kurs distans nedan. Skriv i Dina uppgifter så kontaktar vi Er inom kort för kompletterande uppgifter. Då kan ni även ställa frågor direkt till oss. Varmt välkommen!
Recensioner på SEO kurs distans:

Betyg: 5/5”Otroligt bra kurser som verkligen ger en handfasta tips och bra verktyg för fortsatt eget arbete.”Ballou Hosting Intelligence

Betyg: 5/5”En bra kurs med tydliga instruktioner steg-för-steg. Toppen att hela tiden kunna fråga om det man funderar över via mail. Jag har lärt mig mycket och har nu en bra grund att stå på”AnnCathrine

J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:

(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)


Innehar F-skattsedel | Bolagsregistrerad

Hemsidan och samtliga kontaktformulär är SSL-krypterade via Let´s Encrypt för både vår och er säkerhet.
J.F. HemsidePortalen.se © 2010–
Alla rättigheter förbehålls