Intresseanmälan till SEO-kursen

SEO kurs distans

Distanskurs i SEO – Sökmotoroptimering

Vår SEO-kurs distans är till för dig som vill gå en komplett SEO-kurs. Vill du gå en kurs som lär dig helheten så är den här distanskursen rätt för dig. Vi börjar på en låg nivå och bygger sen stegvis på med kunskap. Den är inte svår men kräver att du gör övningar och läser regelbundet. Vi har hållit kurser inom SEO längst i Sverige. Det gör att vår erfarenhet också är störst och vi har finslipat innehållet längst.

Med ständigt ökade krav på att företagen syns på internet så ligger kursen i tiden. Det har aldrig någonsin varit viktigare än nu att företaget har en hög placering på rätt sökord. Vi ser till att du lär dig rätt kunskap och att du har rätt verktyg i kampen om placeringarna hos sökmotorerna.

4 stycken fördelar med att gå vår SEO-kurs distans:

 1. Ingen förkunskap krävs.
 2. Givetvis är SEO-kursen avdragsgill.
 3. Kursmaterialet ingår i kursavgiften!
 4. Efter avslutad kurs erhålles ett SEO-certifikat i form av ett undertecknat diplom

Passa på att boka en plats redan idag!
Anmälan sker i kontaktformuläret på denna sida.


Distanskurs i SEO - 2018

Pris på vår SEO-kurs:

 • SEO-kurs distans • Komplett

  Komplett SEO-kurs – Allt ni behöver kunna inom både On- & Off-page optimeringen. Läs mer om vad som ingår längre ner på sidan. Eller ladda hem vår digitala broschyr som också finns längre ner.

 • Pris: 4799 kronor


  Vad SEO-kursen går igenom

  Kompletta SEO-kursen innehåller såväl On- som Off-page-optimeringen.

  • On-page-optimeringen är hur sidans kod och internt innehåll är optimerat. Målet är givetvis att få hemsidan så optimerad som möjligt, utan att överoptimera. I denna SEO-kurs lär du dig att följa en röd tråd med sökorden som väljs och du lär dig finna en kraftfull balans som ger effekt i sökresultaten. Kursen bygger på med kunskapsblock, där vi börjar på en mycket låg nivå och bygger sedan på sakta men säkert. Du lär dig en metod och får verktygen du behöver för att praktisera denna metod. Det här är nyckeln till framgångsrik SEO. När du väl kan metoden kan du också utföra den på vilken sida eller vilket sökord som helst.
  • Off-page-optimering går ut på att se över hur hemsidan är optimerad externt, alltså ute på nätet. Länkbygge, nätverkande och att ni syns på rätt ställen är några exempel som tas upp. SEO-kursen lär ut hur du ska tänka, vilka åtgärder som ger effekt och vad du skall undvika för att inte hamna i t.ex. Googles spamfilter. Vi arbetar bara med etisk SEO. SEO som du kan stå för i längden och som också är kraftfullare i längden än alla löjliga genvägar många tar. Gedigen hantverkarmässig SEO helt enkelt som du kan vara stolt över.

  Digital broschyr om denna SEO kurs distans – Upplägg och tidsåtgång

  Ladda gärna ner vår digitala broschyr, där kan du läsa mer om kursupplägg samt tidsåtgång.

  SEO kurs distans

  Kvalitet före allt annat!

  Vi har aldrig fastnat i något av Googles straff-filter på någon av våra hemsidor. Inte heller på någon kund site. Detta säger en del om den kunskap vi förmedlar, att navigera rätt, balansera SEO som en röd tråd genom hela skapelse-kedjan utan att någon gång kliva över på fel sida om riktlinjerna. Därför lär ni er en mycket kraftfull SEO som aldrig kommer straffa er. God och tight utförd SEO skapar fördelar, inte nackdelar. Här får du all kunskap och alla verktyg du behöver för att få framgångsrika placeringar på givna sökord! Att lära sig SEO är inte svårt, men det krävs rätt verktyg och kunskap.


   

  Vem har skrivit kursmaterialet

  Ägaren, Joachim Fredriksson som har ca 10 års erfarenhet av sökmotoroptimering – SEO, både privat, egna företagsprojekt och företagskunder har skrivit allt kursmaterial som ingår. Denna kurs har nu funnits i många år, vilket har gett en ännu djupare kunskap i och med den variation av frågeställningar som alla kursdeltagare ställer och ställt genom åren. Än så länge har jag kunnat svara på allt. Allteftersom kursen har pågått så har de flesta frågorna redan fått svar som utvecklats med åren. Det gör att du kan känna dig trygg med att vilken fråga du än har, så finns det svar i denna SEO-kurs distans.

   


  SEO-kurs – Anmälan till vår distanskursen

  Anmäl Er till Sveriges bästa SEO-kurs – distans nedan. Skriv i Dina uppgifter så kontaktar vi Er inom kort för kompletterande uppgifter. Då kan ni även ställa frågor direkt till oss. Välkommen!

   


  Exempel av recensioner på SEO-kurs distans:

  Betyg: 5/5
  ”Otroligt bra kurser som verkligen ger en handfasta tips och bra verktyg för fortsatt eget arbete.”

  Ballou Hosting Intelligence

   

  Betyg: 5/5
  ”En bra kurs med tydliga instruktioner steg-för-steg. Toppen att hela tiden kunna fråga om det man funderar över via mail. Jag har lärt mig mycket och har nu en bra grund att stå på.”AnnCathrine

  Kurs SEO

   
  Vill du lära dig SEO? Fyll då i något av våra formulär på denna sida.

  J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:
  SEO-kurser hos kurser.se

  Samtliga priser exkl. moms.