Skip to main content

SEO kurs distans

Top-section

Kursinfo – SEO-kurs distans

(NYHET – Nu lär vi ut hur du använder AI inom SEO)

Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 2 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 4 299 kronor

SEO-certifikat - Distansutbildning

SEO för tjejer

Innehåller både On- & Off-page-optimering

Vår SEO kurs distans är till för dig som vill gå en komplett SEO-kurs. Om du har för avsikt att gå en kurs som lär dig helheten så är den här distanskursen rätt för dig. Inledningsvis så börjar utbildningen på en låg nivå och bygger sen stegvis på med kunskap. Följaktligen är kursen inte svår. Däremot krävs det att du gör övningarna och läser regelbundet. Vi har hållit dessa kurser inom SEO längst i Sverige. Det gör också att vår erfarenhet är störst och vi har finslipat innehållet längst. Därför uppdateras kursmaterialet regelbundet för att hela tiden hänga med i utvecklingen inom detta fantastiska område.

SEO-kursen är på hela 2 månader och vi lär ut både On- och Off-page-optimeringens delar. Kursen hålls helt på distans. Därför sätter du också tempot själv till hög grad. Därmed kan du välja att läsa den i det tempo som just ditt liv kräver. Som en konsekvens av detta så passar kursen för alla. Oavsett om du arbetar dag, kväll eller natt. Kursen kan läsas vilken tid på dygnet som helst och var som helst.

Nyhet – Avsnitt som lär ut hur du kan dra nytta av AI inom SEO

Nu har vi lagt till ett helt nytt avsnitt som lär ut hur du kan dra nytta av den nya spännande AI-tekniken för att optimera ditt innehåll på sidan. Detta gör att ditt innehåll (content) kan bli mer dynamiskt och hålla en högre kvalitet. Dessutom så kan du ta fram en större mängd innehåll men ändå bibehålla samma höga kvalitet. Det bästa är att det inte ens är svårt att använda – tvärtom!

Metoden som lärs ut har vi tagit fram genom att arbeta professionellt med SEO mot företagshemsidor. Den ger ett mycket kraftfullt resultat och fördel gentemot att inte använda den.

Vi lär även ut WordPress-plugins som drar nytta av AI-tekniken tillsammans med SEO för att optimera sidans innehåll.
En komplett SEO kurs distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till vår SEO-kurs. Så hör vi av oss inom kort med vilka uppgifter vi mer behöver. Anmälan är inte bindande. Använd formuläret om du vill göra en kursanmälan för att komma igång eller om du bara vill ställa frågor till kursledaren om kursen samt få mer kursinfo.
Alla typer av frågor är varmt välkomna. Kontakta oss gärna!

Utbildnings-plattformen på distans

Vår utbildningsplattform är ett populärt support-center som våra kursdeltagare exklusivt har tillgång till under sin support-period. Där får våra kursdeltagare total överblick på både svar och frågor. Dessutom så skickas allt kursmaterial ut på support-centret. Resultatet blir att ni kan få svar snabbare och vi kan få den helhetsbild att vi kan svara mer exakt.

Med hänsyn till de ständigt ökade kraven på att företagen syns på Google så ligger kursen i tiden. Sålunda så har det aldrig varit viktigare än nu att företaget har en hög placering på rätt sökord. Vi ser till att du lär dig rätt kunskap och att du har rätt verktyg i kampen om placeringarna hos sökmotorerna.

Pedagogisk modell

All undervisning sker via vårt omtyckta support-center. Där samlas alla frågor, svar och kursmaterial på ett och samma ställe för dig som kursdeltagare att få överblick i. Samt kunna gå tillbaka till senare. Då vi tror på praktiskt lärande så lär kursen ut genom just praktiska övningar och fördjupningar som kursmaterialet går igenom. Därför går också teorin hand i hand med praktiken. Således slipper ni krystade provtillfällen. Istället utförs övningarna i sin naturliga miljö – Vilket vi anser är det bästa sättet att lära sig. Under hela kurstiden har ni tillgång till kursledaren via support-centret och vårt mål är att svara inom 24h på alla frågor.

Som ett resultat av att vi lär ut genom denna väl beprövade modell kan vi stoltsera med ett betyg på 4,7 av 5,0 av tidigare SEO-kursdeltagare. Samtliga kurser vi håller är på distans vilket ger dig en frihet som ingen annan kurs på plats kan ge.

Fördelar med vår SEO-kurs på distans:

 • Ingen förkunskap krävs.
 • Ni läsa var ni vill geografiskt och vilka tider Ni vill
 • Givetvis är SEO-kursen avdragsgill.
 • Kursmaterial som skickas ut ingår i kursavgiften!
 • Efter avslutad kurs erhålles ett SEO-certifikat i form av ett undertecknat diplom
 • All undervisning sker i vårt populära support-center
 • Som resultat av flexibiliteten som finns så bestämmer du själv vilken hastighet som du vill köra kursen, snabbare eller full tid. Du avgör.
SEO kurs Distans 2021-2022

Pris på vår SEO-kurs på distans:

Allt ni behöver kunna inom både On- & Off-page optimeringen. Läs mer om vad som ingår längre ner på sidan. Eller ladda hem vår digitala broschyr som också finns längre ner.
Pris: 4 299 kronor

Vad SEO-kursen går igenom

SEO-kurs Komplett innehåller såväl On- som Off-page-optimeringen.

 • On-page-optimeringen
  Handlar om hur sidans kod och internt innehåll är optimerat. Målet är givetvis att få hemsidan så optimerad som möjligt, utan att optimera för mycket eller på ett överdrivet sätt. Inledningsvis i denna SEO-kurs lär du dig att följa en röd tråd med sökorden som väljs och du lär dig finna en kraftfull balans som ger effekt i sökresultaten. Kursen bygger på med kunskapsblock, där vi börjar på en mycket låg nivå och bygger sedan på sakta men säkert. Du lär dig en metod och får verktygen du behöver för att praktisera denna metod. Det här är nyckeln till framgångsrik SEO. Slutligen när du väl kan metoden kan du också utföra den på vilken sida eller vilket sökord som helst.

 • Off-page-optimering
  Avslutningsvis så går vi över till Off-page-optimeringen som går ut på att se över hur hemsidan är optimerad externt, alltså ute på nätet. Länkbygge, nätverkande och att ni syns på rätt ställen är några exempel som tas upp. SEO-kursen lär ut hur du ska tänka, vilka åtgärder som ger effekt och vad du skall undvika för att inte hamna i till exempel Googles spamfilter. Därför arbetar vi enbart med etisk SEO. SEO som du kan stå för i längden och som också är kraftfullare i längden än alla löjliga genvägar många tar. Gedigen hantverkarmässig SEO helt enkelt som du kan vara stolt över.

Digital broschyr om denna SEO kurs distans – Upplägg och tidsåtgång

Ladda gärna ner vår digitala broschyr, där kan du läsa mer om kursupplägg samt tidsåtgång.
Vill du lära dig SEO? Gör då en anmälan via något av formulären på denna sida.

Kvalitet före allt annat!

Sammanfattningsvis så har vi aldrig fastnat i något av Googles straff-filter på någon av våra hemsidor. Inte heller på någon kund site. Detta säger en del om den kunskap vi förmedlar, att navigera rätt, balansera SEO som en röd tråd genom hela skapelse-kedjan utan att någon gång kliva över på fel sida om riktlinjerna.

Därför lär ni er en mycket kraftfull SEO som aldrig kommer straffa er. Dessutom så skapar god och tight utförd SEO fördelar, inte nackdelar. Därmed så lär kursen ut all kunskap och alla verktyg du behöver för att få framgångsrika placeringar på givna sökord! Att lära sig SEO är inte svårt, men det krävs rätt verktyg och kunskap. När kunskapen så småningom sitter så kan underverk med dina placerinagar på nätet inträffa!

Vem har skrivit kursmaterialet?

Ägaren, Joachim Fredriksson som har ca 11 års erfarenhet av sökmotoroptimering – SEO, både privat, egna företagsprojekt och företagskunder har skrivit allt kursmaterial som ingår. Denna kurs har nu funnits i många år, vilket har gett en ännu djupare kunskap i och med den variation av frågeställningar som alla kursdeltagare ställer och ställt genom åren.

Med en akademisk bakgrund från Institutionen för data- och systemvetenskap – IT-universitetet i Sthlm så har kurser såsom Webmining, Big-data-hantering, Internetsökning och andra kurser som relaterar till ämnet skapat en mer djupgående kunskap än många andra inom området besitter. All denna specialist-kunskap har kokats ner i denna fantastiska SEO-kurs.

Därmed har kursen också svarat på alla frågor som dykt upp. Allteftersom kursen har pågått så har de flesta frågorna redan fått svar som utvecklats med åren. Det gör att du kan känna dig trygg med att vilken fråga du än har, så finns det svar i denna SEO-kurs distans.

SEO-kurs – Anmälan till distanskursen

Anmäl Er till Sveriges bästa SEO kurs distans nedan. Skriv i Dina uppgifter så kontaktar vi Er inom kort för kompletterande uppgifter. Därefter kan ni även ställa frågor direkt till oss. Varmt välkommen!

Läs tidigare kursdeltagares recensioner – SEO kurs distans:

Betyg: 5/5”Otroligt bra kurser som verkligen ger en handfasta tips och bra verktyg för fortsatt eget arbete.”Ballou Hosting Intelligence

Betyg: 5/5”En bra kurs med tydliga instruktioner steg-för-steg. Toppen att hela tiden kunna fråga om det man funderar över via mail. Jag har lärt mig mycket och har nu en bra grund att stå på”AnnCathrine
J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:

(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)