Varmt välkommen till en liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!

Prestashop Sverige

Användarvänlig & kraftfull e-handelslösning

Prestashop support i Sverige

Vi är specialister på Prestashop

Prestashop är en fantastisk e-handels-plattform. Prestashop ger avancerade möjligheter genom enkel administration.

Vi ha kompetens att hjälpa er att bygga er nya Prestashop webshop eller om ni bara vill ha support till er befintliga webshop. Vi kan även hjälpa er att uppgradera till senaste stabila version av Prestashop.

Prestashop har många möjligheter om man använder plattformen rätt. Vi kan se till att er layout ger det professionella intrycket som ni vill signalera till Era besökare.

Fråga oss gärna om ni har någon speciell funktion eller önskemål som ni vill förverkliga i er webshop. Vi kan lösa det mesta åt er! Det finns i stort sett inga begränsningar för vad man kan göra. Oavsett om det gäller Klarna betalningar, presentkort, kampanjer, snygga presentationer av produkter, statistik eller SEO-anpassning så att ni får höga placeringar hos Google m.fl.

Fråga oss så lovar vi att presentera en snygg lösning!

Uppgradera till PHP-version 7.2

Nu när PHP-version 5.6 gått i graven så har många webbhotell kört en tvingande uppgradering till PHP-version 7.2. Detta kan ha medfört problematik för många Prestashop-användare som har lägre Prestashop-versioner som inte har stöd för PHP v.7.2.
Läs mer och kontakta oss på följande sida så hjälper vi Er gärna med en smidig lösning (där kan ni även läsa datum för när PHP-versionerna når sitt definitiva ”End of life-datum”):
Uppgradera-webshop-till-php-version-7-2

GDPR & Integritet

Självklart kan vi hjälpa er så att Er Prestashop GDPR-integritetspolicy presenteras på ett bra sätt och innehåller allt som är juridiskt nödvändigt.


Prestashop-support i alla lägen

Ska ni starta webshop eller behöver hjälp att uppgradera till senaste version av Prestashop så kan vi ta er igenom hela processen. Så länge som ni har ett mål så kan vi ta er till slutdestinationen.

Prestashop är en Open source-lösning, vilket betyder att själva plattformen inte kostar något. Det som kostar är arbetstimmarna samt om man vill integrera så kallade Moduler eller design-teman.


Klarna Prestashop

Behöver ni få Klarna eller Klarna checkout integrerad i Er Prestashop-lösning?
Vi hjälper er gärna med att få Klarna Prestashop att fungera bra.

Prestashop med Klarna Checkout på svenska Vi hjälper Er att skapa en professionell Prestashop webshop


Byta e-handelsplattform till eller från Prestashop

Behöver ni migrera till Prestashop eller från Prestashop? Vi hjälper er byta e-handelsplattform. Oavsett vilken plattform så kan vi hjälpa er. Läs mer här.

Begär en kostnadsfri offert genom att fylla i formuläret på denna sida.
Varmt välkommen!

Prestashop SEO


Terminologi-lexikon inom Prestashop Sverige

Moduler är smarta extra-funktioner som man kan installera på shopen. Det kan handla om allt från förbättrad SEO – sökmotoroptimering, till att skicka nyhetsbrev eller vidarebefordra trafik mer effektivt. Det finns så pass många tusen moduler idag så sannolikheten att en lösning redan finns färdig som modul är stor.

Design-teman är hur själva webbshoppens layout ser ut, hur menyerna fungerar och är placerade. Färger, former och bilder. Webbshoppens utseende helt enkelt.

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering

Vårt kontor finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi tar uppdrag i hela Europa.