Skip to main content

Byta e-handels-plattform?

Vi hjälper dig byta plattform

Byt till den perfekta e-handelsplattformen och ta din verksamhet till nya höjder! Vi vet att valet av rätt plattform är avgörande för framgångsrik onlinehandel, och det är därför vi är här för att guida dig genom möjligheterna. Oavsett om du överväger att uppdatera din befintliga e-handelsplattform eller byta till en helt ny, har vi de bästa alternativen för dig.

Låt oss börja med PrestaShop 8, den senaste och mest avancerade versionen av denna välrenommerade plattform. PrestaShop 8 tar e-handel till en helt ny nivå genom sina kraftfulla funktioner, höjda säkerhet och intuitiva användargränssnitt. Du kommer att njuta av en smidig och flexibel hantering av dina produkter, inventering, betalningar och fraktalternativ. Dessutom erbjuder PrestaShop 8 en mängd anpassningsmöjligheter, vilket gör att du kan skapa en unik och lockande webbutik som står ut från konkurrensen.

Men vi förstår att PrestaShop kanske inte är rätt val för alla. Därför erbjuder vi också två andra populära alternativ: WooCommerce och OpenCart. WooCommerce är en kraftfull och flexibel plattform som är integrerad med WordPress, vilket gör den idealisk för dem som redan använder detta CMS. Med en mängd tillägg och teman kan du skapa en imponerande webbutik och dra nytta av dess omfattande e-handelsfunktioner.

OpenCart är en annan solid plattform som erbjuder enkel installation och användning. Med dess intuitiva gränssnitt kan du snabbt sätta upp din webbutik och komma igång med försäljningen. OpenCart erbjuder också ett brett utbud av tillägg och teman för att anpassa din butik efter dina behov.

Oavsett vilken plattform du väljer, kan du vara säker på att du får en pålitlig och säker lösning för din e-handelsverksamhet. Som specialist så finns ägaren för företag här för att ge dig all den support och vägledning du behöver längs vägen. Gör inte misstaget att fastna med en föråldrad plattform – låt oss hjälpa dig att göra övergången till en modern och framgångsrik e-handelsplattform idag!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri konsultation och upptäck vilken plattform som passar dig bäst. Ta steget mot en framgångsrik onlinehandel och låt din webbutik blomstra!

Behöver ni uppdatera eller byta e-handelsplattform?

Från eller till Opencart – Prestashop – WooCommerce eller någon annan plattform?
Vi har koll på alla de stora e-handelsplattformarna på marknaden!

Vill ni uppgradera er nuvarande Opencart-version eller Prestashop-version? Eller vill ny byta e-handels-plattform från den ni har nu till en annan? Då hjälper vi Er gärna!
Byta webshop-plattform - Migrera e-handelsplattform
Vi ser givetvis till att ALL data följer med vid uppgradering eller migrering!

Vi använder professionellt migreringsverktyg

Vi samarbetar idag med flera olika internationellt ledande inom migrerings-området. Det gör att vi får bättre priser på verktyget som behövs. Vi har rätt kontakter och vet vilka man kan lita på och inte. Vi vet vilket verktyg som fungerar och inte. Vi vet helt enkelt det som ni behöver för en enkel och smärtfri migrering.

Låt oss ta hand om jobbet och slipp jobbig huvudvärk. Kontakta oss genom formuläret till höger så tar vi fram en kostnadsfri offert.

Kostnadsfri offert för att byta e-handelsplattform

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi hör sen av oss inom kort för fler detaljer. Välj tjänsten ”Uppgradera / Migrera” nedan.

Migrera eller uppgradera webshop plattform