Varmt välkommen till en liten och personlig webbyrå & SEO-byrå, som får jobbet gjort - i tid!
 • Hem
 • WordPress kurs

WordPress kurs

Vår WordPress kurs på distans

Denna WordPress kurs ser till att du får full koll på din WordPress-hemsidas samtliga delar! Vi kommer att gå igenom varenda liten del i standard-gränssnittet. Vi börjar med helhetsförståelse och hur man gör en installation. Sen går vi vidare med gränssnitt, funktioner och Teman/Layouter + mycket mer.

Dessutom så går vi igenom tips på både bra Plugins/Tillägg.

Kursen har även ett speciellt avsnitt som går igenom säkerhetstänket ni behöver för att Er online-lösning inte skall drabbas av illasinnad kod. D.v.s. virus, trojaner etc. Du kommer att få en checklista på vad du ska undvika, hur du skall tänka och även hur du skall kunna avgöra säkerhetsnivån på nya tillägg.

Allt lärs ut med enkel pedagogik och kursen är på inga sätt svår. Vi bygger på med små block i stadigt långsamt tempo.

Kurs – WordPress-utbildning – Fördelar:

 • Ingen förkunskap krävs.
 • Givetvis är kursen avdragsgill.
 • Kursmaterial som skickats ut ingår i kursavgiften!
 • Efter framgångsrikt avslutad kurs så får ni ett WordPress-certifikat utfärdat
 • Du bestämmer själv hur snabbt du tar dig igenom kursmaterialet.

Vad kurs i WordPress? Varför gå en WordPress-kurs?

WordPress är idag en av världens mest använda plattform för att publicera hemsidor på nätet. Genom att lära dig WordPress så kan du administrera din hemsida på ett professionellt sätt. Du slipper vara beroende av dyra support-avtal och du får större möjligheter att skräddarsy din hemsida när Du vill.

Du lär dig så pass mycket att du klarar att skapa konkurrenskraftiga hemsidor för professionell verksamhet. Anmälan sker i högra sidopanelen →


  WordPress kurs 2017 på distans

Pris för vår WordPress-kurs

 • WordPress kurs på distans

  Ni lär er allt ni behöver kunna för att komma igång och administrera en WordPress-sida. Vår kurs – WordPress på distans går även på djupet och lär ut avancerad användning. En mängd plugins-tips, säkerhetstips och mycket mer ingår i priset.

  Vi går igenom allt från installation manuellt och via många webbhotells one-click-installer. Ända till hur du lägger in snygga layout-teman och skräddarsyr dem efter Era behov.

  Kursen lär ut hur du lägger in bilder, text, innehåll, bilagor, menyer och Widgets. Du lär dig hur du uppdaterar både WordPress-versionen och plugins. Samt tar säkerhetskopior på innehåll, filer och databas. Det och mycket mer!
 • Pris: 3 999 kronor

 

Digital broschyr om WordPress-kursens upplägg och tidsåtgång

Ladda gärna ner vår digitala broschyr! Där kan du läsa mer om kursupplägg samt tidsåtgång.

WordPress-kurs på distans 2017


 

Lång erfarenhet inom WordPress

J.F. HemsidePortalen.se arbetar dagligen i WordPress. Det är också därför som vi har valt att vi vill dela med oss utav kunskapen.

Vi kan stolt säga att vi var Sveriges första kurs i WordPress på distans! Detta har gett oss den edge vi vill ha för att ligga i framkanten inom pedagogisk undervisning. Vår WordPress kurs har funnits några år nu och är under ständig utveckling.

Välkommen!


Boka en plats till vår kurs i WordPress:


Tidigare recensioner av vår WordPress kurs på distans:

Betyg: 5/5”Kursen är mycket grundligt och pedagogiskt upplagd som gör att personer med inte så mycket datakunskap från början kan vara med..”Haffi Gislason

J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med: WordPress kurs

(Samtliga priser exkl. moms)

SEO-byrå & WordPress-webbyrå specialiserad inom SEO - Sökoptimering

Vårt kontor finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi tar uppdrag i hela Europa.