Skip to main content

WordPress kurs – Nybörjarkurs

Top-section

Kursinfo – WordPress-kurs Nybörjare

Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Valfritt på distans
Längd: 2 månader
Startdatum: Individuellt startdatum
Kursplattform: Support-center
Pris: 3 999 kronor

WordPresss-certifikat

Vår WordPress kurs på distans

Denna WordPress kurs ser till att du får full koll på din WordPress-hemsidas samtliga delar! Vi kommer att gå igenom varenda liten del i standard-gränssnittet. Vi börjar med helhetsförståelse och hur man gör en installation. Sen går vi vidare med gränssnitt, funktioner och Teman/Layouter + mycket mer.

Dessutom så går vi igenom tips på både bra Plugins/Tillägg.

Kursen har även ett speciellt avsnitt som går igenom säkerhetstänket ni behöver för att Er online-lösning inte skall drabbas av illasinnad kod. D.v.s. virus, trojaner och liknande. Du kommer att få en checklista på vad du ska undvika, hur du skall tänka och även hur du skall kunna avgöra säkerhetsnivån på nya tillägg.

Allt lärs ut med enkel pedagogik och kursen är på inga sätt svår. Vi bygger på med små block i stadigt långsamt tempo. Om det är så att du redan kan grunderna i WordPress så rekommenderar vi att du går vår Fördjupningskurs. De kompletterar varandra bra och du får även 1 000kr rabatt om du går både Nybörjarkursen och Fördjupningskursen.
WordPress kurs

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till vår WordPress-kurs. Vi hör av oss inom kort med vilka uppgifter som vi behöver. Anmälan är inte bindande. Använd formuläret om du antingen vill göra en kursanmälan direkt eller om du bara vill ställa frågor till kursledaren om kursen samt få mer kursinfo.
Alla typer av frågor är varmt välkomna. Kontakta oss gärna!

Fördelar med vår WordPress-kurs på distans:

  • Ingen förkunskap krävs.
  • Ni läsa var ni vill geografiskt och vilka tider Ni vill
  • Givetvis är WordPress-kursen avdragsgill.
  • Kursmaterial som skickas ut ingår i kursavgiften!
  • Efter avslutad kurs erhålles ett WordPress-certifikat i form av ett undertecknat diplom
  • All undervisning sker i vårt populära support-center
  • Du bestämmer själv hur snabbt du tar dig igenom kursmaterialet. Snabbare eller full tid. Du avgör.
  • Du kan få hela kursen betald av Unionen och TRR om du är medlem där.

Varför gå en WordPress-kurs?

WordPress är idag en av världens mest använda plattform för att publicera hemsidor på nätet. Genom att lära dig WordPress så kan du administrera din hemsida på ett professionellt sätt. Du slipper vara beroende av dyra support-avtal och du får större möjligheter att skräddarsy din hemsida när Du vill.

Du lär dig så pass mycket att du klarar att skapa konkurrenskraftiga hemsidor för professionell verksamhet. Intresseanmälan sker genom något av sidans kontaktformulär.

Pris på vår WordPress-kurs på distans:

Ni lär er allt ni behöver kunna för att komma igång och administrera en WordPress-sida. Vår kurs – WordPress på distans går även på djupet och lär ut avancerad användning. En mängd plugins-tips, säkerhetstips och mycket mer ingår i priset.

Vi går igenom allt från installation manuellt, via webbhotells One-click-installer, en så kallad ”OCI”. Ända till hur du lägger in snygga layout-teman och skräddarsyr dem efter Era behov.

Kursen lär ut hur du lägger in bilder, text, innehåll, bilagor, menyer och Widgets. Du lär dig hur du uppdaterar både WordPress-versionen och plugins. Samt tar säkerhetskopior på innehåll, filer och databas. Det och mycket mer!

Pris: 3 999 kronor

Digital broschyr om WordPress-kursens upplägg och tidsåtgång

Ladda gärna ner vår digitala broschyr! Där kan du läsa mer om kursupplägg samt tidsåtgång.

Vi har lång erfarenhet inom WordPress

J.F. HemsidePortalen.se arbetar dagligen i WordPress. Det är också därför som vi har valt att vi vill dela med oss utav kunskapen.

Vi kan stolt säga att vi var Sveriges första kurs i WordPress på distans! Detta har gett oss den Edge vi vill ha för att ligga i framkanten inom pedagogisk undervisning. Vår WordPress kurs har funnits några år nu och är under ständig utveckling.

Välkommen!

Boka en plats till vår kurs i WordPress:

Tidigare recensioner av vår WordPress kurs på distans

Betyg: 5/5”Kursen är mycket grundligt och pedagogiskt upplagd som gör att personer med inte så mycket datakunskap från början kan vara med..”Haffi Gislason
WordPress kurs - Distanskurs
J.F. HemsidePortalen.se samarbetar med:


(Samtliga priser på sidan är exkl. moms)